Verkeer is relatief, ek het genoeg

eyeballsGroeiende verkeer. Almal lyk obsessief daaroor om hul inhoud op soveel moontlik plekke en soektogte te kry. Vir 'n onderneming is dit altyd lekker om erkenning te gee aan nasionale of streeksgebiede wat belangstelling in u onderneming kry. Is dit egter die regte verkeer?

Werk in die koerantbedryf het my 'n fassinerende blik gegee op die belaglike jaagtog na nog oogballe. Baie koerante hou voort om hul koerant sterk af te kort (en te devalueer) bloot om hoë advertensiekoerse met opgeblase kykers te handhaaf. Dit het tot die uiterstes gegaan - soos om lesers op gesteelde eksemplare van die koerant te tel (ja, dit is toegelaat deur die Ouditburo vir sirkulasies).

My lesersgraad is bestendig

Die lesers op my webwerf het wel en wee, maar dit is redelik bestendig. Gedurende die week het ek gemiddeld ongeveer duisend lesers gemiddeld, ongeveer tweeduisend RSS en nog 100+ per e-pos. Gegewe die feit dat ek baie oor Indianapolis skryf en die smal onderwerp van aanlynbemarking - gekombineer met die feit dat ek 'n deeltydse winkel vir een persoon is - is ek trots op hierdie statistieke.

Streeklik het die blog my baie blootstelling gegee. Ek glo dat ek baie respekteer vir die harde werk wat ek gedoen het, sowel op die blog as om maatskappye te help. Ek kry baie uitnodigings vir koffie en vergaderings - soveel dat ek dikwels nie beskikbaar is nie en dit irriteer soms diegene wat my probeer inhaal. Ek kry ook genoeg spreekbeurte waarmee ek ernstig besig is om my toesprake te 'stem' en die lewering daarvan te verbeter.

Die aantal eyeballs wat my blog bevat, oorskry die hulpbronne wat ek persoonlik op elke versoek moet lewer. Ek kon my nie voorstel dat my lesers sal verdubbel en hoe dit my lewe kan beïnvloed nie. Ek werk al te veel ure en voel asof ek nie soveel kwaliteit tyd saam met my gesin deurbring as wat ek wil nie.

As u kyk hoe u onderneming die lesers- en verkeervolume gaan vergroot, moet u uself afvra: "Hoeveel is genoeg?". Sê nou jy verdubbel jou lesers? Hoeveel leidrade sal nog in u pyplyn plaas? Kan u besigheid dit hanteer? Baie ondernemings is nie bereid om te skaal nie. Ander doen nogal mooi met genoeg verkeer om hul werknemers en eienaars met 'n eerlike salaris te betaal.

Dit gaan nie altyd oor nie meer oogballe, soms is dit net die regteroogballe. Belangrike leidrade is wat tel.

3 Comments

 1. 1

  Ek dink dit hang altyd af van die tipe werf wat u bedryf. Vir my is meer verkeer gelyk aan meer inkomste. Hulle is direk verwant.

  As u 4 of 5 advertensies het met CPM-advertensies, kan dit aan die einde van 'n dag 'n ekstra bedrag van $ 300 of $ 400 in u sak beteken .. vermenigvuldig hierdie koop 365 .. en u kry nogal 'n substansiële bedrag 🙂

  • 2

   Baie waar, Geeks! My blog is een van die 'baster' blogs wat 'n publikasie is en 'n persoonlike handelsmerk vir konsultasie en praat. As dit bloot 'n publikasie was, sou ek beslis probeer om soveel lesers as moontlik te kry.

 2. 3

  Hoe beoordeel u die relevansie? Ek vra dit glad nie om flippen te wees nie, btw.

  Ek bedoel ... hoe? U kan sien waar sommige leidrade vandaan kom ... dit is 'n begin. U kan sien wanneer mense kommentaar lewer ... 'n ander datapunt. U kan beoordeel die hoeveelheid e-pos wat u kry om 'aan te sluit' of te praat ... maar watter ander faktore gebruik u om afwesige lesers te beoordeel?

  Uiteindelik 1000, 2000, 10,000 XNUMX, ens. Hoe weet u of u "SHAZAM" so helder soos Seth Godin s'n opsteek? Meer mense ken Paris Hilton as Angelica Huston, maar ek weet watter een ek in 'n film wil sien.

  Dit laat my dink aan die ou masjiene wat u in kroeë gesien het: "Gryp hier om te sien watter soort minnaar u is?" ... almal het geweet dat dit net 'n manier was om u 50 sent te steel, maar met genoeg drank sou mense ry op om die masjien te gebruik.

  Dit was 'n vraag waarvoor almal die antwoord wou weet, en wat geen masjien ooit kon beoordeel nie, daarom wil ek die rede hê om te veel terugvoer te gee, en ek probeer nie daarheen gaan met my eie pogings om te blog nie.

  Groete,

  Wrich

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.