Twee baie effektiewe maniere om u e-poslys te laat groei

Geldboom

Ons is besig om ons e-pos nuusbriefprogram aggressief uit te brei en ek moet 'n bekentenis maak ... ek voeg mense by Martech Zone nuusbrief elke liewe dag. In werklikheid het ons die afgelope paar maande gegroei tot byna 3,000 intekenare! Belangriker nog, dat die verkeer steeds intekenare terugstuur na ons blog en na ons adverteerders en borge. As u nie 'n e-posprogram het om mense op te vang en terug te stuur na u webwerf, blog of handelsmerk nie, verloor u baie potensiële klante.

Die twee vinnigste maniere om ons bemarkingsnuusbrieflys uit te brei, was:

 1. Voeg elke relevante kontak by wat ons bereik het via ons webwerf of e-pos. Dit sluit selfs professionele skakelaars in wat kontak met ons maak om idees oor blogpos te publiseer (ongeveer elke uur).
 2. Voeg almal in my netwerk by - uit my adresboek en selfs LinkedIn. Interessant genoeg het ek 'n bietjie fout gekry met 'n e-posafleweringsman wat ek ongeveer 6 maande gelede bygevoeg het ... maar hy het eintlik nie die e-pos by die Junk-lêergids gevoeg nie, hy het net baie gewin, my aanlyn genoem en toe weggegaan (gelukkig ).

nuusbrief loga3Dit werk so goed dat ek wens ek het 'n outomatiese manier om dit te laat werk. Ek wens dat ek 'n instrument gehad het wat alle inkomende e-posse geoes het en die persoon outomaties by my nuusbrieflys gevoeg het. Interessant genoeg het ek dit gesien GetResponse het 'n soortgelyke integrasie binne hul e-posplatform bygevoeg. Aan die regterkant is al die bronne waaruit GetResponse-gebruikers intekenare kan kry.

As my nuwe intekenare die e-pos ontvang en nie daarvan hou nie? Geen bekommernisse nie - hulle kan eenvoudig inteken. Dit is 'n aanvaarde praktyk in die bedryf ... maar dit word nie altyd aangeraai nie. As u dink dat dit afgryslik is (soos die meeste professionele e-posleweraars dit sal doen), kan ek nie omgee nie. Ek is albei besig om ons nuusbrief uit te brei en my verkeer na die webwerf te vergroot EN ek handhaaf steeds ongelooflike oop en klik-tariewe. Ek het ook 'n 0% -klagverhouding en my onttrekkingsyfer was 0.41% op die laaste nuusbrief wat ek gestuur het.

Die sleutel tot dit alles is natuurlik tweeledig:

 1. Die kwaliteit van die inhoud in ons nuusbrief. Dit is relevant. Dit is tydig. En dit is insiggewend en professioneel ontwerp. Hierdie nuutste e-pos het selfs 'n geleentheid bevorder. Nie net het ek NIE 'n enkele klag ontvang nie, 'n paar mense het tot bekering gekom!
 2. Die volume nuwe intekenare Ek voeg by elke week is baie klein. Ek gooi nie 10,000 20 intekenare wat ek 'gevind' het in my nuusbrieflys nie ... ek voeg weekliks 50 tot XNUMX intekenare by ... ongeveer dieselfde volume wat die nuusbrief natuurlik toevoeg.

Dit het regtig my hele houding jeens e-posbemarking verander. Ek het nie meer 'n dubbele opt-in nie en ek voeg elke e-pos waarmee ek professioneel in kontak is, by. Dit laat my selfs wonder of dit tyd is dat ek 'n lys van professionele bemarkers kry. As ek dit doen, moet ek sal stuur 'n uitnodigingsbrief sodat ek nie die gevaar loop om my lys te benadeel nie.

Ek is nie seker waarom elke e-posverkoper dit nie by hul versameling gereedskap voeg nie. Kudos aan GetResponse... Ek het gedink dat ek 'n bietjie oorspronklik was om my lys te laat groei. Dit blyk dat hulle voor die wedstryd is.

3 Comments

 1. 1

  Dit is 'n baie gewaagde idee! Maar die ander kant - as elke professionele kontakpersoon my by my nuusbrief gevoeg het sonder dat ek toestemming gevra het, sou ek baie geïrriteerd wees.

  Voeg daarby - u onderwerp - u inhoud is iets wat die meeste vir almal sal geniet. Ek dink nie hierdie advies kan op alle bedrywe van toepassing wees nie.

 2. 3

  Doug, ek het gereeld net plasings in my RSS-leser gelees, maar hierdie een was wonderlik genoeg om te stop en kommentaar te lewer. Ek stem 100% saam en word siek van die e-pos-Nazi's wat probeer om hul produk moeilik te maak as alle ander mediums meer geïntegreerd raak.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.