Twee baie effektiewe maniere om u e-poslys te laat groei

Geldboom

Ons is besig om ons e-pos nuusbriefprogram aggressief uit te brei en ek moet 'n bekentenis maak ... ek voeg mense by ons Martech Zone nuusbrief elke liewe dag. In werklikheid het ons die afgelope paar maande gegroei tot byna 3,000 intekenare! Belangriker nog, dat verkeer steeds intekenare na ons blog en na ons adverteerders en borge terugstuur. As u nie 'n e-posprogram het om mense vas te lê en terug te stuur na u webwerf, blog of handelsmerk nie, verloor u baie potensiële klante.

Die twee vinnigste maniere om ons bemarkingsnuusbrieflys uit te brei, was:

 1. Voeg elke relevante kontak by wat ons bereik het via ons webwerf of e-pos. Dit sluit selfs professionele skakelaars in wat kontak met ons maak om idees oor blogpos te publiseer (ongeveer elke uur).
 2. Voeg almal in my netwerk by - uit my adresboek en selfs LinkedIn. Interessant genoeg, het ek 'n bietjie gevang met 'n e-posafleweringsman wat ek ongeveer 6 maande gelede bygevoeg het ... maar hy het eintlik nie die e-pos by die Junk-lêergids gevoeg nie, hy het net baie gewin, my aanlyn genoem en dan weggegaan (gelukkig ).

nuusbrief loga3Dit werk so goed dat ek wens ek het 'n outomatiese manier om dit te laat werk. Ek wens dat ek 'n instrument gehad het wat alle inkomende e-posse geoes het en die persoon outomaties by my nuusbrieflys gevoeg het. Interessant genoeg het ek dit gesien GetResponse het 'n soortgelyke integrasie binne hul e-posplatform bygevoeg. Aan die regterkant is al die bronne waaruit GetResponse-gebruikers intekenare kan kry.

As my nuwe intekenare die e-pos ontvang en nie daarvan hou nie? Geen bekommernisse nie - hulle kan eenvoudig inteken. Dit is 'n aanvaarde praktyk in die bedryf ... maar word nie altyd aangeraai nie. As jy dink dit is afgryslik (soos die meeste professionele e-posleweraars dit sal doen), gee ek nie om nie. Ek vergroot albei ons nuusbrief, en vergroot my verkeer na die webwerf EN ek handhaaf steeds ongelooflike oop en klik-deur tariewe. Ek het ook steeds 'n 0% -klagverhouding en my onttrekkingsyfer was 0.41% op die laaste nuusbrief wat ek gestuur het.

Die sleutel tot dit alles is natuurlik tweeledig:

 1. Die kwaliteit van die inhoud in ons nuusbrief. Dit is relevant. Dit is tydig. En dit is insiggewend en professioneel ontwerp. Hierdie nuutste e-pos het selfs 'n geleentheid bevorder. Nie net het ek NIE 'n klag ontvang nie, 'n paar mense het ook tot bekering gekom!
 2. Die volume nuwe intekenare Ek voeg by elke week is baie klein. Ek gooi nie 10,000 20 intekenare wat ek 'gevind' het in my nuusbrieflys nie ... ek voeg weekliks 50 tot XNUMX intekenare daarby ... ongeveer dieselfde volume as wat die nuusbrief natuurlik toevoeg.

Dit het regtig my hele houding ten opsigte van e-posbemarking verander. Ek het nie meer 'n dubbele opt-in nie en ek voeg elke e-pos waarmee ek professioneel in aanraking is, by. Dit laat my selfs wonder of dit tyd is dat ek 'n lys van professionele bemarkers kry. As ek dit doen, moet ek sal stuur 'n uitnodigingsbrief sodat ek nie die gevaar kan hê om my lys te benadeel nie.

Ek is nie seker waarom elke e-posverkoper dit nie by hul versameling gereedskap voeg nie. Kudos aan GetResponse... Ek het gedink dat ek 'n bietjie oorspronklik was om my lys te laat groei. Dit blyk dat hulle voor die wedstryd is.

3 Comments

 1. 1

  Dit is 'n baie gewaagde idee! Maar die keersy – as elke professionele kontak wat ek my by hul nuusbrief gevoeg het sonder dat ek toestemming gevra/gee – sal ek hoogs geïrriteerd wees.

  Voeg daarby – jou onderwerp – jou inhoud is iets wat meeste almal sal geniet. Ek dink nie hierdie raad kan op alle industrieë van toepassing wees nie.

 2. 3

  Doug, dikwels lees ek net plasings in my RSS-leser, maar hierdie een was wonderlik genoeg om 'n inloer en kommentaar te regverdig. Ek stem 100% saam en word siek vir die e-pos nazi's wat hul produk moeilik probeer maak wanneer alle ander mediums meer geïntegreer word.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.