My volgende lees: Gravitasiebemarking

gravitasiebemarking

Volgende op die leeslys (wat regtig ophoop) is Gravitasiebemarking.

Die vriendelike mense by Wiley het my die Marketing Book gestuur - hulle het seker besef dat ek 'n sukkelaar is vir die bemarking van boeke. Vir diegene onder u wat besigheidsboeke soos die pes vermy, maar graag menslike gedrag wil bestudeer ... dit hou ek van die bemarking van boeke.

Iemand het my een keer gevra of ek Sosiologie studeer het. Ek neem aan dat ek in 'n sekere sin het ... Ek glo dit is waaroor bemarking gaan. Ek verklaar nie veel van menslike gedrag te verstaan ​​nie, maar hou daarvan om dit waar te neem en te deel wat ek waarneem.

Gravitasiebemarking, die wetenskap om klante te lok, het 'n gladde omslag, 'n gladde omslag werf, gladde blog en 'n mooi beskrywing:

Gravitasiebemarking bied aan ondernemers, besigheidseienaars, verkoopspersone en bemarkingsprofessionals 'n eenvoudige metode om klante te lok en verkope te sluit sonder om handverkope te verrig, soos 'n oproep om te bel, 'n prospekteerwerk of 'n bedelary vir 'n besigheid.

Hierdie boek is geskryf vir mense wat verkope, winste, klante en geld in hul sak wil hê, maar dit verkies om dit nie te doen sonder handearbeid nie. taktiek. Dit kombineer praktiese advies gebaseer op beproefde en beproefde metodes met kronieke van die loopgrawe, hoë-draad-sonder-'n-net-verkope en bemarkingservarings.

Ek is nie een vir glad nie, maar ek sou nie beoordeel die boek volgens die omslag daarvan [bedoel]. Die aanhalings van ander skrywers klink soos die boek is snaaks, hardhandig en in jou gesig. Dit klink nie so glad soos die advertensies nie ... dit klink na 'n boek wat ek baie sal geniet.

U kan 'n uittreksel uit Gravitational Marketing op die outeur se webwerf. Ek sal my mening oor die boek oor 'n paar weke deel sodra ek dit voltooi het.

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    Ek hou van die idee om kliënte na jou toe te laat kom – deur swaartekrag. Dit is die beste benadering, as die kliënt glo dat hulle die produk in die eerste plek wou hê, nie dat jy die produk op hulle gedruk het nie. Dankie vir die kennisname oor hierdie boek.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.