Het u 'n saak van die Maandae ... met advertensies?

b2b advertensiebeplanner

Daar is nie te veel besighede waar ek werk waar ek algemene kenmerke in 'n marksegment sien nie, maar as ek dink aan my eie werkweek en hoe ek reageer op advertensies, moet ek erken dat hierdie navorsing wat Bizo gedoen het, miskien iets is.

adverteerder-week-plan

Bizo het hierdie infografie gister, getiteld, vrygestel 'N Adverteerder se weekbeplanner wat die dag wys dat sakelui in die algemeen waarskynlik op aanlyn-advertensies reageer. Bizo het ook vyf verskillende beroepe ondersoek - insluitend sagteware, medies, landbou, klein ondernemings en vaste eiendom - en gevind dat daar spesifieke dae is waarop elke bedryf heel waarskynlik reageer, nie net op aanlyn-advertensies nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.