Soekbemarking

Google Search Console het my die skrik op die lyf gejaag!

Ons het dag en nag gewerk aan die voorbereiding van Martech vir 'n komende ontwerpverandering. Die werk het ingesluit om deur 4,000 blogposte terug te gaan - om te verseker dat ons beelde bevat, dat die inhoud nie verouderd is nie (soos platforms wat nie meer beskikbaar is nie), en dat ons nie ander vreemde probleme het nie ... soos ongeveer 100 berigte dat ek die html-kodering vir kodestukkies deurmekaar gemaak het, en nog baie meer. Ons het ook 'n backlink-oudit gedoen en 'n klomp gekke strooiposwebwerwe wat op ons gewys het, afgekeur.

'N Bykomende verbetering was dat ons 'n SSL-sertifikaat ter voorbereiding van 'n paar loodgenererings- en e-handelsopsies wat ons op die webwerf sal voeg. Om nie te praat daarvan dat Google te kenne gegee het dat 'n veilige webwerf 'n positiewe invloed op die ranglys kan hê in die toekoms nie. Al die veranderinge wat ek aangebring het, het beslis 'n impak gehad. In die laaste maand het ons soekenjinverkeer inderdaad verdubbel. Hier is 'n kiekie van Semrush:

semrush-bemarkingstegnologieblog

Ons het eerlikwaar nie baie tyd om so aan Martech te werk nie, want ons werk daaraan om te verseker dat al die webwerwe van ons kliënte geoptimaliseer word. As deel van ons proses het ek 'n aantal instrumente gebruik om die webwerf te soek om probleme te soek, en ek het 'n paar vreemde probleme reggestel wat Google Search Console het onthul ... soos dubbele titels, ens.

Stel my dus voor my reaksie toe ek ingeteken het Google Search Console hierdie week en het dit gesien:

google-webmeesters-nie-ssl

Ek het op Webmasters gekyk of foute aansienlik afgeneem het. Ek het my nagegaan en weer nagegaan CMS SEO kontrolelys - robots.txt-lêer, my sitemaps, my aansture ... alles! Ek het na boodskappe gekyk (bv. 'N boete) en daar is geen boodskappe aan my gestuur nie. Al is ek freaked, kan ek nie help om te wonder of iets met Webmasters verkeerd geloop het nie.

En toe kom dit by my ... wat as Google Search Console het die beveiligde pad vereis na die webwerf? So ek het geregistreer https: //martech.zone in plaas van https://martech.zone. Ek hoef eintlik nie eers die koptekstjie te verander nie. Hier is wat opgeduik het:

google-webmeesters-ssl

Google ... jy het my die kak absoluut bang gemaak. Ek het gedink ek het my webwerf so sleg gedoen dat ek die soektog heeltemal blokkeer. Whew!

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.