Google Webmaster Central kry 'n ernstige opgradering

Terwyl ek vanoggend met 'n kliënt gewerk het, het ek ingeteken Google Webmeester Sentraal om 'n blik te neem op die top soeknavrae wat verkeer veroorsaak. Wat ek ontdek het, was 'n nuttige opgradering!

In plaas daarvan om net sleutelwoorde, posisies en deurklikke te verskaf, het Google die koppelvlak opgegradeer na 'n Google Analytics-styl-koppelvlak. Aangesien die rangorde nou varieer op grond van persoonlike soekprofiele, bied Google u nou die verskeidenheid posisies waarin u URL gevind is, sowel as die totale aantal indrukke en die klikpersentasie.

google-webmaster-top-search-queries.png

Te veel maatskappye ignoreer hul soekranglys en die deursyfer van die resultate-bladsy (SERP). Net soos u die bladsy sou optimaliseer om die aantal omskakelings te verhoog, moet u ook die titel van u bladsy en die metabeskrywing optimaliseer om die aantal omskakelings te verhoog. As u die ranglys 1 tot 3 behaal en minder as 10% van die klik behaal, moet u werk doen. U behoort 50% en hoër te kry!

Hierdie nuwe koppelvlak is 'n uitstekende visualisering van die data. Nadat ek vanoggend die bladsy saam met my kliënt kon hersien, kon ons die ongelooflike geleentheid sien om 'n groot hoeveelheid verkeer na die webwerf te verbeter met verbeterde optimalisering en rangorde.

Moenie oplos nie analytics om u werf te optimaliseer vir omskakelings - neem dit 'n stap terug en maak seker dat u eers soekenjins ten volle benut. Analytics gee u slegs inligting vir besoekers wat werklik geklik het ... nie die wat agtergebly het nie!

3 Comments

 1. 1

  Haai, Bromance,

  Ja. Ek het die onlangse verandering gesien. Ek was sooooooooo gelukkig. Toe kyk ek meer daarna. Ek WENS dat dit nog 'n paar dinge met die data sal doen, soos om my te vertel van watter Google-toepassing die rangorde kom.

  Tensy my webwerf bladsy 1 regtig beklee vir die term 'zombies', 'Hookah Lounge', 'Wrigley Field' en 'Karen Gillan'.

  Ek het die berig op SEOBoy oorgeskryf as u wil kyk (nee, dit is nie 'n goedkoop truuk om verkeer te kry nie. Lees die ongelooflike Marketing Tech Blog voordat u nog DINK om daarop te klik. 🙂 http://bit.ly/de6Ot9).

  Ek moet na Indy gaan en almal sien.

  - Finn

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.