'N Paar nuwe Google Map-merkers

kaartmerkers

Ek is hierdie naweek besig om 'n kartering-webwerf vir 'n kliënt op te stel en het besluit dat die huidige versameling (ikoon) -versameling daar redelik eenvoudig is en geen dimensie het nie. Terwyl ek 'n blaaskans neem, besluit ek om 'n nuwe versameling te maak. Gaan gerus voort laai die merkers hier af en gebruik dit vir kommersiële of nie-kommersiële gebruik ... my enigste vereiste is mooi dankie!

Nuwe merkers

Daar is 'n pyl met skaduwee, leë merker, merkers 0 tot 9 en A tot Z.

24 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 10
 10. 12

  Hi!
  Dankie!

  Ek is op soek na net hierdie soort genommerde merkers, maar HOE plaas ek dit op my Google-kaart? Daar is 'n manier om my eie ikon in te sit, maar ek moet 'n lêer direk op die internet aflaai na Google Maps wat dit lyk. Nie 'n professionele persoon soos u kan verstaan ​​nie, maar ek werk graag aan my kaarte!

 11. 13
 12. 14
 13. 15
 14. 16
 15. 17
 16. 18

  Hallo, Douglas,

  Dankie vir die merkers. Ek gebruik 'n seleksie van u rooi kleintjies om die waarneming van die wild in die afgelope twee jaar bymekaar te maak. Ek het die kleur (maklik) aangepas om 'n ander ooreenstemmende stel te maak wat ek gebruik vir natuurwaarnemings wat vroeër as 2 jaar plaasgevind het.

  As 'n voorstel kan u ook merkers met ander simbole hê ( + - * #? . : ) en verskillende skaduwees. Hey, selfs strepe is moontlik!

  Weereens dankie

  Ian

 17. 19
 18. 20
 19. 21
 20. 22
 21. 23

  Hallo

  Ek kontak jou omdat ek die skepper van 'Map collection icon collection' is, en ek het gedink dat jy dalk belangstel om oor my projek in jou blog te praat.

  Die versameling van kaartikone is 'n pakket van 300 gratis ikone vir u plekmerke. U kan dit handmatig in u Google Maps plaas met die "My maps" -funksie, of outomaties met die Google Maps API.
  Georganiseer in kleurkategorieë, kry u 'n volledige versameling ikone, soos bioskoop, skool, bank, Japannese restaurant en klerewinkel.

  Sien die res van die ikone hier: http://code.google.com/p/google-maps-icons/

  Groete,
  -
  Nico

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.