Inhoud bemarking

Gratis aflaai: genommerde en alfabetiese Google-kaartmerkers

Ek is hierdie naweek besig om 'n karteringwebwerf vir 'n kliënt af te handel en het besluit die huidige merker (ikoon) versamelings daar buite was redelik eenvoudig, sonder enige dimensie. Terwyl ek 'n blaaskans geneem het, het ek besluit om 'n nuwe versameling te maak.

Voel vry om laai die merkers hier af en gebruik dit vir kommersiële of nie-kommersiële gebruik ... my enigste vereiste is mooi dankie!

Nuwe merkers

Die lêer bevat 'n pyl, skaduwee, leë merker, merkers 0 tot 9, en merkers vir A tot Z.

Laai Kaartmerkers af

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

23 Comments

 1. Hi!
  Dankie!

  Ek soek net hierdie soort genommerde merkers, maar HOE sit ek dit op my Google-kaart? Daar is 'n manier om my eie ikoon in te sit maar ek moet 'n lêer op die web direk aflaai na google maps soos dit lyk. Nie 'n pro soos jy kan verstaan ​​nie, maar ek hou daarvan om aan my kaarte te werk!

 2. Hallo, Douglas,

  Dankie vir die merkers. Ek gebruik 'n seleksie van jou rooies om die versameling van waarnemings van wildlewe in die afgelope 2 jaar toe te laat. Ek het (maklik) die kleur verander om nog 'n ooreenstemmende stel te maak wat ek gebruik vir wildlewe waarnemings wat vroeër as 2 jaar plaasgevind het.

  As 'n voorstel kan jy ook merkers met ander simbole hê ( + – * # ? . : ) en verskillende skakerings. Hey, selfs strepe kan moontlik wees!

  Weereens dankie

  Ian

 3. Hallo

  Ek kontak jou omdat ek die skepper van "Kaart ikone versameling" is, en ek het gedink jy sal dalk belangstel om oor my projek in jou blog te praat.

  Kaartikoneversameling is 'n pak van 300 gratis ikone vir jou plekmerke. Jy kan dit handmatig in jou Google Maps plaas met die "My kaarte"-kenmerk, of outomaties met die Google Maps API.
  Georganiseer in kleurkategorieë, sal jy 'n volledige versameling ikone kry, soos bioskoop, skool, bank, Japannese restaurant en klerewinkel.

  Sien die res van die ikone hier: http://code.google.com/p/google-maps-icons/

  Groete,
  -
  Nico

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.