Google Map API: soek, sleep en werk my ligging op

Klik hier om te sien!Ek het gister Google Map Hacks gekoop, maar is teleurgesteld in die boek. Dit is nie die skrywer se skuld nie, maar die boek is redelik verouderd sedert die vrystelling van Google se Geocoder en Google se weergawe 2 van die API.

Daar was 'n hele paar skakels in die boeke, so ek kon 'n klomp webwerwe bekyk en sien hoe dit by die nuwe weergawes aangepas het. Ek bou kaartintegrasie uit vir 'n nuwe webwerf wat ek bou. Die eerste stap is dat 'n plaaslike persoon sy adres op 'n kaart kan plaas en dan hul ligging kan bywerk as die merker nie op die perfekte plek is nie.

Enkele verbeterings wat ek gedoen het:

  • Gebruik die V2 Geocoder
  • Gebruik die sleepfunksionaliteit op die kaart
  • Die opdatering van die breedte- en breedtegraad in 'n vormveld (dit kan natuurlik weggesteek word)
  • Rond die breedtegraad en lengte af tot 'n agt syfer presisie
  • Deaktiveer die vorm sodat die persoon nie meer as een plek kan byvoeg nie

Klik HIER vir 'n werkende DEMO.

Ek het my eie nasieners ontwerp vir 'n gevorderde opsie. Laat asseblief 'n opmerking by hierdie inskrywing as u my kode 'leen' of as u dit op een of ander manier verbeter. Ek sal graag wil sien wat u gaan doen. My volgende stappe is dat die gebruiker moet kies watter soort merker hy wil hê, asook om 'n kleinkiekie in die informasievenster te plaas.

Gebruik die kode gerus - u kan a dankie aan my Paypal.

Ondersteun hierdie webwerf!

5 Comments

  1. 1
  2. 2
  3. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.