Bel my as u nie meer van Beta is nie, Google Gears!

Google Gears BetaWel, ek is nie seker wat in die hak verpak is nie Google Gears vir die vrystelling van Beta, maar ek dink hulle moet teruggaan na Alpha.

Ek het begin hardloop Google Gears ongeveer 'n week gelede om die regte funksies van toepassings soos Google Reader te toets. Ek het dadelik geen probleme opgemerk met die byvoeging nie, maar gedurende die week moes ek dwing om Firefox meer en meer en meer op te hou.

Uiteindelik, as net een bladsy oop is (wat niks met offline kyk te doen het nie), kan Firefox vries. Die ander aand het ek dit opgemerk terwyl ek dit gebruik het Yahoo Webmessenger. Ek was nuuskierig of dit Yahoo was wat my probleme veroorsaak het. Vandag het ek opgehou om dit te gebruik en het nog steeds probleme gehad. Ek het Google Gears gedeaktiveer nadat Firefox elke paar minute sou vries en voila! Ek is weer vry.

Jammer, Google. Kry u boude terug op die kampus, bestel pizza en sny die masseringskoepons vir hierdie span af - hulle moet weer aan die werk gaan!

3 Comments

 1. 1

  Toe ek vinnig met Gears gespeel het, het ek 'n aantal vreemde dinge gevind, maar ek het dit neergewerp op die feit dat ek besig was om te ontwikkel en dat daar newe-effekte sou wees. byvoegings geïnstalleer.

  Ek vind wel dat firefox self meer onbetroubaar word, hoe meer byvoegings u tegelyk het, nie seker of dit geheue lek of net algemeen vertraag nie.

 2. 2

  net google het die kans om beta-sagteware op so 'n groot skaal vry te stel.

  ons het eens probeer om beta-sagteware vry te stel en baie shareware-webwerwe het geweier om die sagteware te aanvaar ... en gesê dat dit onstabiliteit op die gebruiker se masjien kan veroorsaak.

  Maar dieselfde werf sal meer as bly beta-goed van groot ouens publiseer 🙂

 3. 3

  In die kol!
  Ek het soortgelyke probleme gehad. In werklikheid, ek het opgehou om Firefox te gebruik ... uiteindelik het ek geweet dat dit ratte was en alle byvoegings uitgeskakel het ... om te bevestig dat dit die byvoegingsprobleem was, \ n.
  Omgedraai het ander geleidelik sonder ratte. Op die een of ander manier is Firefox nog steeds afgehandel. 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.