Mobiele en tabletbemarking

Bel my as u nie meer van Beta is nie, Google Gears!

Google Gears BetaWel, ek is nie seker wat in die hak verpak is nie Google Gears vir die vrystelling van Beta, maar ek dink hulle moet teruggaan na Alpha.

Ek het begin hardloop Google Gears ongeveer 'n week gelede om die regte funksies van toepassings soos Google Reader te toets. Ek het dadelik geen probleme opgemerk met die byvoeging nie, maar gedurende die week moes ek dwing om Firefox meer en meer en meer op te hou.

Uiteindelik, as net een bladsy oop is (wat niks met offline kyk te doen het nie), kan Firefox vries. Die ander aand het ek dit opgemerk terwyl ek dit gebruik het Yahoo Webboodskapper. Ek was nuuskierig of dit Yahoo was wat my probleme veroorsaak het. Vandag het ek opgehou om dit te gebruik en het nog steeds probleme gehad. Ek het Google Gears gedeaktiveer nadat Firefox elke paar minute sou vries en voila! Ek is weer vry.

Jammer, Google. Kry u boude terug op die kampus, bestel pizza en sny die masseringskoepons vir hierdie span af - hulle moet weer aan die werk gaan!

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

verwante Artikels

3 Comments

 1. Toe ek vinnig met Gears gespeel het, het ek 'n aantal vreemde dinge aan die gang gevind, maar ek het dit toegeskryf aan die feit dat ek besig was om te ontwikkel en dat daar newe-effekte sou wees, ek het dit ook gedeïnstalleer omdat ek reeds te veel Firefox het. byvoegings geïnstalleer.

  Ek vind wel dat Firefox self meer onbetroubaar word hoe meer byvoegings jy op een slag het, nie seker of dit te wyte is aan geheuelekkasies of net algemene verlangsaming nie.

 2. net Google het die guts om beta-sagteware op so 'n groot skaal vry te stel.

  ons het eenkeer probeer om beta-sagteware vry te stel en baie deelware-webwerwe het geweier om die sagteware te aanvaar ... en gesê dat dit onstabiliteit op die gebruiker se masjien kan veroorsaak.

  Maar dieselfde werf sal meer as bly wees om beta goed van groot ouens te publiseer 🙂

 3. In die kol!
  Ek het soortgelyke probleme gehad. Om die waarheid te sê, ek het opgehou om firefox te gebruik … op die ou end het ek geweet dit was ratte en het alle byvoegings gedeaktiveer … om te bevestig dat dit die byvoegingsprobleem was,\n.
  Ander geleidelik sonder ratte teruggedraai. Op een of ander manier is firefox steeds foutief. 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Terug na bo knoppie