Google Dokumente verduidelik

Google Docs

Google Docs was regtig 'n seën vir die maatskappy waarvoor ek werk. Ons is 'n jong onderneming van 5 (het pas ons vyfde gehuur!) En ons het nie 'n bediener of gedeelde netwerkapparaat nie. Eerlik gesê, ons het nie een nodig nie.

Toe ek begin, is alle dokumentasie eenvoudig per e-pos deurgegee en vinnig verwarrend geraak! Ek het gevuur Google Docs en begin om dokumente te stoor ... dan het ons verskuif om Google Apps en ons onderhou nou al ons gedeelde dokumentasie daarin. Ons het spanlede in Dallas, San Jose en in Indië wat vanaf werk Base Camp en hierdie dokumente daagliks en dit was fantasties!

Vanuit 'n bemarkingsoogpunt dink ek, sal Google Docs 'n uitstekende hulpbron wees vir kopieskrywers en redakteurs om inhoud te gebruik vir 'n kliënt. Aangesien albei gelyktydig kan aanmeld, kan hulle wysigings maak, gesels, ens. Dit is die perfekte hulpmiddel.

Ek het opgemerk dat Common Craft nog 'n video gedeel het rakende Google-dokumente:

As u nog nie ingeskryf het nie, is dit die moeite werd! Vir baie klein ondernemings met 'n handjievol werknemers of werknemers wat nie sentraal geleë is nie, is dit 'n uitstekende stelsel.

Ons algehele dokumentasie- en prosesstrategie

Basecamp is 'n rudimentêre projekbewaarplek waar ons kommunikeer en die algehele projekvordering vasvang. Google-dokumente is baie meer samewerkend en hou 'n fantastiese veranderingsgeskiedenis by, dus ons gebruik dit eerder as Basecamp.

Tussen die twee het ons nog 'n taakbestuurstelsel nodig, dus ons integrasie- en ontwikkelingsfirma laat my evalueer Atlassian Jira. Dit lyk soos 'n uitstekende stelsel, ek sal dit opvolg en laat weet hoe dit werk!

7 Comments

 1. 1

  Goeie boodskap, Doug. Ek het nou die dag met een van my vriende gesels, 'n ou wat 'n klein ontwerpwinkel bestuur. Hy werk saam met 'n skrywer 150 km daarvandaan, en hy werk soms saam met mense so ver as Denver. Hoe laat hulle dit werk? Google Dokumente en Google Apps. Om REM mildelik te omskryf, kan dit die einde van sagteware wees soos ons dit ken, en ek sou vir my net goed voel.

 2. 2

  Ek stem heeltemal saam, maar ek wil verder gaan en sê dat dit baie goed werk vir medium en selfs groot maatskappye.

  Ek het MS Office nog altyd as 'n "noodsaaklike" toepassing beskou, maar 'n kollega het my probeer oortuig dat u sonder Office kan klaarkom deur Google Docs en die gratis Office-kykers (bv. Excel Viewer) te gebruik. Sy argument was dat u die kykers gebruik om dokumente te lees (maklik met 'n dubbelklik), maar Google Docs om nuwe dokumente te skep. Ek was skepties omdat ek 'n groot Exel-gebruiker is, maar sedertdien 'n nuwe rekenaar (Vista, yikes!) Aangeskaf het en gedink het ek sal probeer. Dit het wel gewoond geraak, maar nou is ek oortuig dat hy reg is, want ek kon al 'n maand lank 'oorleef' sonder enige probleme.

  'N Baie goeie newe-effek was dat ek besef het hoe gereeld dokumente regtig bedoel is om gedeel te word. Nou is ek op die punt waar ek regtig gefrustreerd raak as mense Excel-sigblaaie per e-pos stuur vir samewerkingsdoeleindes. Dit is so onproduktief omdat u nooit weet wat die nuutste weergawe is nie. 'N Mens kan redeneer dat die Sharepoint-bediener die probleme oplos, maar dit is nie die geval as jy gebruikers op afstand / ontkoppel wat nie met jou Sharepoint-bediener kan verbind nie.

  Hierdie omskakeling is om verskillende redes baie moeilik vir gebruikers in 'n korporatiewe omgewing, maar tog sien ek hoe meer en meer korporatiewe gebruikers gebruik maak van webgebaseerde programme.

  Soos u dit omskryf het: 'Dit is die einde van sagteware soos ons dit ken, en ek ..' 🙂

 3. 3
 4. 4

  Ek hou ook van Google Docs, maar ek hou nie van Basecamp nie. ek verkies Verkeerd. Die gereedskap is baie handig, aangesien u met soveel mense kan saamwerk as wat u wil, en almal sal gratis rekeninge kry.

 5. 5

  Ek doen navorsing oor hoe MKB's Google-programme gebruik en wat die leemtes is. Skryf asseblief oor u ervaring met die integrasie van JIRA.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.