Blogger a Haven vir Black Hat SEO

swart hoed seo

Goeie vriend en mentor, Ron Brumbarger, het vanoggend vir my 'n briefie gelaat met 'n ontstellende skakel na 'n blog op Blogger wat op sommige Google Alerts verskyn het vir 'n paar sleutelwoorde wat hy gevolg het. Ek sal die sleutelwoorde hier nie herhaal nie, want ek wil nie hê dat my besoekers die blog wil terugskakel of die blog moet besoek nie, maar die bevindings was nogal ontstellend. Hier is 'n teksgedeelte van 'n blog waarna ek gekoppel is:

Strooiposblog

Dit lyk of die URL en die naam van die blog op een of ander manier gekodeer is, sodat die maker die resultate kan volg. Ingesluit in die berigte is inhoud van derdepartye wat met vet sleutelwoorde besprinkel is - dit lyk asof dit die sleutelwoorddigtheid toets. Daar is ook terugskakels na ander blogs wat ander sleutelwoorde toets ... die roete gaan aan en aan en aan.

Dit lyk asof die betrokke blog geen inhoud steel nie, maar net 'n paar toetswoorde en frases toets. Een rede waarom dit eng is, is dat hulle waarskynlik toets sodat hulle kan bereken hoe om die terme in soekenjins te wen. Ek het Ron laat weet en vir hom 'n skakel gestuur na Blogger's Spam Blog-vorm; hopelik sal dit onmiddellik gesluit word, sowel as alle ander verwante blogs wat na en van hulle skakel.

Ek is nie verbaas dat daar spammers daar is wat met hierdie metodes toets nie. Ek is egter verbaas dat dit reg onder Google se neus gebeur! Matt Cutts is besig om 'n paar idees in te win oor wat Google moet aanpak webpos in 2009 - miskien moet hul eie platform 'n topprioriteit wees!

Dankie dat u my hiervan laat weet en skryf het! Ron is president van Bitwise Solutions, 'n toonaangewende firma hier in Indianapolis wat landwyd wonderlike werk doen Microsoft Sharepoint-ontwikkeling en integrasie.

4 Comments

 1. 1

  As u 'n Google-databasis die mag gee en sê: "Vertel my van Vlugte na Chicago", is dit waarskynlik baie naby aan wat dit sou sê. Sonder dat iemand oor sy skouer kyk, is die databasis in wese onduidelik.

  Dit sal die trefwoordgewig net reg kry. Dit sal die aantal werkwoorde / selfstandige naamwoorde / stopwoorde net reg kry. Dit sal verskeie ander ingewikkelde faktore net reg kry, maar dit sal nooit sinvol wees tensy dit woordeliks herhaal nie.

  Ek is ook nie verbaas om dit te sien nie. Dit lyk asof 2010 die brute krag taktiek kan oorneem, waar spammers net die uitslae van die massa in 'n uiterste volume aanval, terwyl Google drakonies word deur die perfekte kombinasie van woorde te benodig voordat die bladsy een-resultate oorhandig word. .

  Ek sal graag meer van u bevindinge wil hoor Doug as daar iets meer hiermee ontwikkel.

 2. 2

  Lyk die laaste twee opmerkings nie na strooipos nie ???

  Bla, ek hou van jou blog, ek sal terugkom en daarna gaan kyk, ens.,
  nou het hulle 'n PR3 Backlink hmmmm ...
  Wel, ek sal nie self 'n skakel plaas nie ol

 3. 3

  Hallo George!

  Ek lê nie veel gewig op Pagerank nie - ek gee baie meer aandag aan die rangorde van sleutelwoorde wat baie verkeer trek. Hierdie blog tel goed op honderde sleutelwoorde. Wens ek dat ek 'n PR9 gehad het? Sekerlik! Ek kan egter nie daaroor besluit nie. Ek het TONLE terugskakels en 'n uitstekende geskiedenis - nie seker waarom my PR laag is nie.

  Dankie RE: die SPAM. Ek is nou op IntenseDebate en probeer uitvind hoe ek hierdie ou kommentaar kan vind om dit as strooipos te merk!

 4. 4

  Hallo George!

  Ek lê nie veel gewig op Pagerank nie - ek gee baie meer aandag aan die rangorde van sleutelwoorde wat baie verkeer trek. Hierdie blog tel goed op honderde sleutelwoorde. Wens ek dat ek 'n PR9 gehad het? Sekerlik! Ek kan egter nie daaroor besluit nie. Ek het TONLE terugskakels en 'n uitstekende geskiedenis - nie seker waarom my PR laag is nie.

  Dankie RE: die SPAM. Ek is nou op IntenseDebate - nie seker hoe hulle dit verby gemaak het nie. Hulle is nou weg!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.