Soekbemarking

Blogger a Haven vir Black Hat SEO

Goeie vriend en mentor, Ron Brumbarger, het vanoggend vir my 'n briefie gelaat met 'n ontstellende skakel na 'n blog op Blogger wat op sommige Google Alerts verskyn het vir 'n paar sleutelwoorde wat hy gevolg het. Ek sal die sleutelwoorde hier nie herhaal nie, want ek wil nie hê dat my besoekers die blog wil terugskakel of die blog moet besoek nie, maar die bevindings was nogal ontstellend. Hier is 'n teksgedeelte van 'n blog waarna ek gekoppel is:

Strooiposblog

Dit lyk of die URL en die naam van die blog op een of ander manier gekodeer is, sodat die maker die resultate kan volg. Ingesluit in die berigte is inhoud van derdepartye wat met vet sleutelwoorde besprinkel is - dit lyk asof dit die sleutelwoorddigtheid toets. Daar is ook terugskakels na ander blogs wat ander sleutelwoorde toets ... die roete gaan aan en aan en aan.

Dit lyk asof die betrokke blog geen inhoud steel nie, maar net 'n paar toetswoorde en frases toets. Een rede waarom dit eng is, is dat hulle waarskynlik toets sodat hulle kan bereken hoe om die terme in soekenjins te wen. Ek het Ron laat weet en vir hom 'n skakel gestuur na Blogger's Spam Blog-vorm; hopelik sal dit onmiddellik gesluit word, sowel as alle ander verwante blogs wat na en van hulle skakel.

Ek is nie verbaas dat daar spammers daar is wat met hierdie metodes toets nie. Ek is egter verbaas dat dit reg onder Google se neus gebeur! Matt Cutts is besig om 'n paar idees in te win oor wat Google moet aanpak webpos in 2009 - miskien moet hul eie platform 'n topprioriteit wees!

Dankie dat u my hiervan laat weet en skryf het! Ron is president van Bitwise Solutions, 'n toonaangewende firma hier in Indianapolis wat landwyd wonderlike werk doen Microsoft Sharepoint-ontwikkeling en integrasie.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

4 Comments

 1. As jy 'n Google-databasis die krag van spraak gee en sê "vertel my van vlugte na Chicago", is dit waarskynlik baie naby aan wat dit sou sê. Sonder dat iemand oor sy skouer kyk, is die databasis in wese geen idee nie.

  Dit sal die sleutelwoordgewig net reg kry. Dit sou die aantal werkwoorde/selfstandige naamwoorde/stopwoorde net reg kry. Dit sal verskeie ander ingewikkelde faktore net reg kry, maar dit sal nooit sin maak nie, tensy dit woordeliks herhaal word.

  Ek is ook nie verbaas om dit te sien nie, dit lyk asof 2010 dalk die jaar kan wees wat brute force taktiek oorneem waar spammers net massaaanval soekresultate in uiterste volume terwyl Google drakonies word deur die perfekte kombinasie van woorde te benodig voordat hulle bladsy een resultate oorhandig .

  Ek sal graag meer van jou bevindings wil hoor Doug as iets meer hiermee ontwikkel.

 2. Lyk die laaste twee opmerkings nie soos strooipos nie???

  Blah ek hou van jou blog, ek sal terugkom en dit kyk ens...,
  nou het hulle 'n PR3-terugskakel hmmmm ...
  Wel, ek sal nie self 'n skakel plaas nie lol 🙂

 3. Hallo George!

  Ek sit nie baie gewig op Pagerank nie – ek gee baie meer aandag daaraan om goed te rangskik vir sleutelwoorde wat baie verkeer trek. Hierdie blog is goed op honderde sleutelwoorde. Wens ek ek het 'n PR9 gehad? Sekerlik! Ek kan egter nie daaroor besluit nie. Ek het BAIE terugskakels en 'n wonderlike geskiedenis - nie seker hoekom my PR laag is nie.

  Dankie RE: die SPAM. Ek is nou op IntenseDebate en probeer uitvind hoe om hierdie ou opmerkings te vind om dit as strooipos te merk!

 4. Hallo George!

  Ek sit nie baie gewig op Pagerank nie – ek gee baie meer aandag daaraan om goed te rangskik vir sleutelwoorde wat baie verkeer trek. Hierdie blog is goed op honderde sleutelwoorde. Wens ek ek het 'n PR9 gehad? Sekerlik! Ek kan egter nie daaroor besluit nie. Ek het BAIE terugskakels en 'n wonderlike geskiedenis - nie seker hoekom my PR laag is nie.

  Dankie RE: die SPAM. Ek is nou op IntenseDebate – nie seker hoe hulle dit verby gemaak het nie. Hulle is nou weg!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

verwante Artikels