Bou u eie aangepaste beginblad met Google Apps

Vanaand het ek besluit om 'n blaaskans te neem, maar wou nog steeds 'n bietjie pizazz by my voeg nuwe werk. Dit is 'n klein span waarmee ek werk, maar dit is baie cool hoe oop dit vir tegnologie is. Onmiddellik het ek 'n hele paar van ons gedeelde dokumente na Google Docs oorgeplaas. Dit was 'n wonderlike stap, want ons het ook 'n paar hulpbronne buite die land. Nou het ons almal dieselfde dokument met die nuutste opdaterings - baie doeltreffender.

'N Vriend van my Bill het my gevra hoekom ek nie ingebreek het nie Google Apps. Hy het genoem dat 'n ander gemeenskaplike vriend, Dale, dit gebruik het om die besigheid van sy vrou op te rig, en hulle was dol daaroor. Ek het dus vanaand 'n bietjie daarmee gespeel. Dit is 'n bietjie ongemaklik, maar dit kan net werk ... Ek sal voortgaan om dit te evalueer om te sien.

Ek het wel vanaand een baie cool funksie opgebou. Met Google Apps kan u 'n aangepaste beginblad opstel en u selfs die DNS instellings in die geval dat u dit op u webwerf wil bou! U kan byvoorbeeld die bladsy http://start.yoursite.com maak! Vanaand het ek 'n Patronpath-beginblad uitgebou:

Google Applications se aangepaste beginblad vir Patronpath

Sommige van die kenmerke:

  • Ons logo en handelsmerkkleure versier die bladsy.
  • Gesluit inhoud in die linkerkolom wat 'n algemene kalender, die plaaslike weer en natuurlik die National Restaurant Association feed bevat!
  • Die regte twee kolomme kan in elk geval aangepas word, soos die individu wil hê iGoogle.
  • Die voetskrif bevat 'n paar persoonlike skakels na 'n paar van ons webwerwe.

Dit is nie groot of spetterend nie, maar vir 'n paar minute se speel met 'n gratis instrument is dit nogal cool!

3 Comments

  1. 1
  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.