Google Analytics kry 'n Pretty Reporting Interface (Beta)

Het net 'n briefie in my posbus gekry en 'n fantastiese verrassing toe ek Google Analytics oopmaak. Hulle het 'n beta-verslaggewing-koppelvlak wat baie opvallend is. Om eerlik te wees, het ek regtig begin hou Clicky as gevolg van die goeie verslaggewing. Dit kan my egter by Google hou!

Google Analytics Beta-verslagdoening

Hier is 'n skakel na 'n produkreeks vir die nuwe Google Analytics Beta-verslagdoening.

5 Comments

  1. 1

    Ek sien uit daarna om dit in aksie te sien wanneer my rekening na die nuwe weergawe oorgeskakel word. Dit lyk redelik glad.

    Ek is seker jy sal Clicky nie laat vaar nie, onthou net daardie maklike hiperskakels wat jou reguit neem na die punt waar jou besoeker vandaan kom, en die Feedburner-integrasie 😉

  2. 2

    Ek gebruik Clicky deur Performancing.com. Ek hou baie daarvan tot dusver en ek het 'n jaar gratis van die premium-diens gekry om dit op my blog te hersien. Ek wonder of Google bekommerd begin raak omdat al die Stat-dienste opduik wat soveel beter lyk en soveel makliker is om mee te werk.

  3. 3
  4. 5

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.