Google Adsense maak nou geld vir my stroom

Geldboom

Vir 'n geruime tyd het ek aangeslote bemarkingsadvertensies in my voer met behulp van die PosPos plugin wat ek ontwikkel het vir WordPress en Commission Junction advertensies. Dit was egter nie 'n bron van noemenswaardige inkomste nie, miskien 'n paar dollar per maand.

Hierdie week het ek aansoek gedoen by Google Adsense om my feed van Feedburner na Google te omskep. Die proses om dit te doen is nog steeds handmatig, maar wees nie bevrees nie; u verloor nie een intekenaar tydens die proses nie. Albei adresse gaan voort om die voer te publiseer, maar die voer op Google plaas het geldelike voordele, aangesien dit u toegang tot Google Adsense vir feeds bied.

Meld eenvoudig aan by u Adsense-rekening en volg die aanwysings om u voer handmatig in te dien vir omskakeling. Dit het ongeveer 'n week geduur voordat myne tot bekering gekom het. Google belowe dat dit in die toekoms 'n outomatiese proses sal wees.

biden google adsense voer

Dit is egter steeds nie perfek nie! Kyk na die bostaande advertensie van 'n radikale politieke organisasie wat my aantekening oor Joe Biden gepaar het. Die artikel waarna verwys word, was eintlik 'n vreesaanjaende blik op Biden se 40-jarige geskiedenis om saam met die groot broer te stem en die outjie te laat hang.

Ek verwag nie te veel inkomste uit Adsense op die feed nie. Baie mense bel bloot die program Webmaster welsyn.

3 Comments

  1. 1

    Eintlik, Douglas, ek het die RSS-advertensies nou al ongeveer 'n week gehad en sommige dae het ek 'n beter inkomste daaruit as die AdSense-blokke. Nie seker of dit met verloop van tyd sal duur nie, maar dit is vir eers seker.

  2. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.