Google Adsense vir soek: sluit resultate in WordPress in

Google AdsenseTerwyl ek hierdie naweek heelwat sjabloonwerk op WordPress gedoen het, het ek 'n opmerking gesien oor die inbedding van u Google Adsense vir soekresultate op u bladsy met soekresultate. Dit is redelik eenvoudig as u 'n statiese webwerf het, maar dit is 'n bietjie moeiliker om binne WordPress te werk. Gelukkig het Google 'n goeie werk gedoen (soos gewoonlik) met die skryf van 'n paar mooi skoon skrifte om die resultate in te sluit.

Ek het bloot my 'Bladsy'-sjabloon geredigeer en die kode wat Google benodig vir die bestemmingsbladsy ingevoeg. Die soekresultate word op my soekblad geplaas (https://martech.zone/search). Daarna het ek my soektogbladsy opgedateer met die soekvorm (natuurlik met 'n paar klein wysigings).

Die script wat Google lewer, is intelligent om net te vertoon as daar 'n resultaat is, sodat my ander bladsye niks vertoon nie. Ek veronderstel ek sou 'n 'if-verklaring' kon skryf wat slegs die resultate vertoon as die bladsy gelyk is aan die soekbladsy. Ek het egter nie die moeite gedoen nie, aangesien dit nie anders vertoon nie. Ek neem aan dit is 'n bietjie hack en nie behoorlik nie, maar dit doen niks seer nie.

My volgende stap was om te verseker dat geen mededingers van my werkgewer op die soekresultate opdaag nie! Ek hoop ek het almal gekry!

Probeer dit hier afgelaai word.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.