Wie is die beoordelaar van u bemarking?

Depositphotos 30001691 s

Ek het dit gedoen in artikels wat ek in die verlede geskryf het. Ek het slegte mondmetodes wat bemarkers gebruik ... van die gebruik van krom woordvoerders tot die belaglike resultate. Sommige bemarking raak op my senuwees. Maar ek maak nie saak in die bemarkingsvergelyking nie, en my mening ook nie eerlik nie.

'N Vriend het onlangs 'n aanbod gedeel wat hy ontvang het van 'n maatskappy wat lyk soos 'n goed verpakte kaart met 'n handgeskrewe adres en 'n plakker waarop 'n antwoordadres aangebring is. Dit het gelyk asof dit van vriend of familie kon kom. Toe hy dit oopmaak, het dit egter 'n aanbod gehad en hy voel mislei. Hy was so ontsteld, hy het 'n foto geneem en dit op Facebook gedeel.

Ek twyfel nie of hy verdien het om ontsteld te wees nie - dit is sy saak. Hy het die reg op sy mening. Die vraag wat ek in die antwoord gestel het, was op watter punt is nie 'n vermomming van een of ander aard te bemark. Ons ontwerp webwerwe vir klein ondernemings wat hulle soos ondernemings laat lyk. Ons ontwerp wêreldklas-infografika vir kliënte wat sukkel met hul bemarkingsbegrotings. Ons verseker gevallestudies en getuigskrifte van die kliënte wat die beste resultate behaal.

Is dit bedrieglik?

Na my mening is bemarking baie soos afsprake. U gaan nie op 'n afspraak in die gemaklike sweet wat u aangaan nie. As jy gaan stort, trek jy aan, kry jou hare reg en gooi 'n bietjie Keulen aan ... jy wil goed lyk.

Is jy bedrieglik?

Die persepsie is miskien ja. U wil iemand genoeg lok om te sien hoe goed u daarvan hou. Na 'n paar afsprake kan u besluit om die verhouding te bevorder, al dan nie.

As u 'n direkte posstukkie kry wat met die hand geskryf is, kan iemand genoeg lok om dit oop te maak. Toe ek direkte e-posdienste bedryf, het ek aan ons kliënte gesê dat ons iemand se aandag moet trek op die kort entjie tussen die posbus en die asblik. Dit vra vir 'n paar ernstige kreatiwiteite om by die skare uit te kom. Tegnologieë het soveel ontwikkel op direkte pos dat sommige drukkers letterlik stelsels het skryf die byskrifte en selfs die verskillende style van die karakters, sodat daar nie twee letters op mekaar lyk nie!

Ek sal byvoeg dat die tegnologieë nie goedkoop is nie. Daardie adverteerder het baie meer aan die handgeskrewe (styl) kaart bestee as om 'n e-bladsy-e-posadres in die posbus te steek. Die besteding van die ekstra geld het beslis 'n hoër betrokkenheidskoers tot gevolg gehad en waarskynlik 'n groter omskakelingskoers.

Die vraag of bemarking bedrieglik is, is nie my of my vriend se mening nie. Die ware beoordelaar is die vooruitsig en uiteindelik die behoud van die maatskappy. As klante baie belangrik is, kan dit 'n bemarker wees lok kliënte, maar hulle is waarskynlik ontbrekende verwagtinge en moet hul bemarkingstrategieë herskik.

Ek dink nie dit is bedrieglik om iemand te lok om oop te maak, te kyk of te klik nie. Ek glo dat dit die taak van bemarkers is om mense na 'n verkoopsreis te skuif en totdat 'n besluit geneem kan word of die klant daarby kan baat vind om met u sake te doen al dan nie. .

Die opening van die koevert het niemand tot 'n intekening verbind nie, dit het 'n uitstekende taak gedoen om hul bemarking te sien in plaas van in die asblik te plaas. Byna elke dag kyk ek na 'n advertensie, laai 'n wit papier af of open 'n e-pos wat volgens my 'n mors van my tyd was. Ek raak nie daaroor ontsteld nie en dink ook nie dat dit bedrieglik is nie.

Ek gaan net aan.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.