Die antitese van alles wat sosiaal is? Regtig?

Depositphotos 4742860 s

Sjoe, dit is nogal 'n verklaring van Avinash oor spookblogging:

Dit is altyd interessant as iemand met soveel gesag as Mitch or Avinash uitgooi a regeer soos hierdie. Nie net stem ek nie saam met Avinash nie, ek ken baie, baie maatskappye wat ook nie saamstem nie. Spookblogging is nie die antitese van alles wat sosiaal is nie ... onegtheid, oneerlikheid, en onoprecht is die antitese van alles wat sosiaal is.

Ondernemings word deur die jare gedryf om soveel meer te doen sonder die nodige hulpbronne. Accenture het onlangs 'n studie gedoen wat dit geïdentifiseer het onvoldoende begrotings, tekort aan vaardighede en onvoldoende hulpmiddels is 'n dryfveer agter die mislukking van bemarkingsafdelings.

Wat as u onderneming nie oor die begroting beskik nie, nie oor die vaardighede beskik nie of nie die gereedskap het om te blog nie? U onderneming wil egter 'n kennisbasis publiseer en ongelooflike kliënteverhale aanlyn deel. Hulle kan dit goedkoop doen met spookbloggers - wat verstaan ​​hoe om effektief te skryf, hoe om sleutelwoorde effektief te gebruik en die nodige instrumente het om die sukses van die kliënt te monitor. Ghostbloggers kan dit dalk beter, vinniger en met groter resultate doen.

Ek het 'n paar bloggers aan Martech Zone dat ek spookblogged want ... omdat hulle my bly vertel het dat hulle nie genoeg tyd het nie. Dus, ek stuur 'n wettige vraag aan hulle per e-pos aan hulle. Hulle het 'n antwoord teruggeskryf met 'n paar bronne aanlyn wat kan help. Ek neem toe hul e-pos, herformuleer dit in 'n effektiewe blogpos en vra hul toestemming om dit onder hul naam te plaas. Elke keer het die persoon my dadelik ingestem en bedank dat ek die pos gedoen het.

Ek het nie meegedeel dat ek die boodskap eintlik geskryf het nie ... Ek het net die vraag gevra. Die reaksie was opreg, outentiek en het waardevolle inligting met ons gehoor gedeel. Met ander woorde, ons het gespook en die leser waarde gegee. Is dit die antitese van sosiaal? Ek dink nie so nie! Alhoewel ek baie respek het vir Avinash, is hy nie die nie bewaarder van alle sosiale dinge op die net. Stel u eie denke op. As dit effektief is, doen dit. As dit nie is nie, moenie.

Ek het dit oor en oor gesê ... dink jy dat Barack Obama, waarskynlik een van die beste redenaars van ons tyd, oneg is omdat hy nie sy eie toesprake skryf nie? Sê ons hom en sê hy dat hy die teenstelling is met alles wat openbare toesprake bied? Geen! Ons besef dat hy as leier van die vrye wêreld bronne het wat hom help om toesprake te skep wat met sy stem in gedagte geskryf word.

As u nie tyd het om te skryf nie, maar u kennis wil gee oor u produkte of dienste ... en u wil opreg en outentiek wees, kan spookblogging 'n uitstekende strategie wees. Ek praat nie daarvan om artikels aanlyn te koop vir 5 dollar per pop nie. Ek wil eerder 'n goedgeskrewe blogpos hê wat die leser die inligting verskaf wat hulle nodig het van die maatskappy waarna hulle ondersoek het ... eerder as 'n vinnige, vreeslik-geskrewe blogpos van 'n uitvoerende hoof sonder die tyd.

En natuurlik pleit ek nie vir oneerlikheid nie. As u uitgedaag word oor wie u blog skryf, vertel hulle die waarheid! Jou spookblogger sal jou daarvoor liefhê.

PS: Al my blogposte is deur my geskryf.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.