Kry u blog op die "A-lys"

ToekenningGoed, noudat ek jou hier het, moenie mal wees nie en gaan weg. Luister na wat ek jou vertel.

Daar is tans 'n vlam oor die blogsfeer op Nicholas Carr se blogplasing, Die Groot Ongelees. Shel Israel is in die argument, net soos 'n klomp ander bloggers (byvoorbeeld).

U moet mnr. Carr se volledige boodskap lees voordat u lees wat ek te sê het. Ek hoop dat ek sy boodskap regverdig oordra ... Ek dink wat hy sê, is dat daar so min baie goeie "A-lys" -bloggers is dat almal anders die handdoek moet ingooi.

As u by die "A-lys" van die blogosfeer wil uitkom, moet u eers bepaal wat die lys is. Dit hang van u af ... nie Nick Carr nie, nie Technorati nie, nie Google nie, nie Yahoo !, nie Typepad of WordPress nie. Die "A-lys" word nie bepaal deur die aantal treffers wat u kry, die hoeveelheid bladsye, die toekennings wat u ontvang het, of die hoeveelheid dollars in u AdSense-rekening nie. As dit so is, blog u dalk om verkeerde redes.

Welkom by Douglaskarr.com, een van die Groot Ongeleesdes. (Goed, miskien nie so wonderlik nie)

Die 'ou skool' van massamedia-advertensies is ter sprake. Hierdie reël bepaal dat hoe meer oogballe u advertensie sien, hoe beter is u. Die ou skool sê as u honderdduisende bladsye besoek, is u 'n sukses. 'N Paar honderd en jy moet 'n mislukking wees. U is deel van die Groot Ongelees. Dit is presies dieselfde denke wat die rolprentbedryf, die koerantbedryf en netwerktelevisie benadeel. Die probleem is dat u 'n geweldige prys vir daardie oogballe betaal, sonder om terug te keer. Die probleem is dat u nie al die oogballe nodig het nie, u moet net u advertensie op die regte oogballe kry.

My 'A-lys' stem nie ooreen met die van Seth Godin, Tom Peter, Technorati, Shel Israel of Nick Carr s'n nie. Ek wil nie 'n miljoen lesers hê nie. Natuurlik raak ek opgewonde namate my statistieke aanhou groei. Natuurlik wil ek die leserspubliek en die behoud van lesers op my blog laat groei. Maar ek stel eintlik net belang in mense wat dieselfde probleme het en op soek is na dieselfde oplossings as ek.

Ek is hierdie kwasi-bemarking-tegnologie-geek-Christen-vader man wat in Indiana woon. Ek gaan nie na New York of San Francisco verhuis nie. Ek wil nie ryk wees nie (maar sal nie kla as ek dit doen nie!). Ek skakel met 'n groep bemarkings- en tegnoloë in en rondom Indianapolis. Ek leer en stel blogging bloot aan 'my' massas (almal 'n paar dosyn of so!). En ek deel my ervaring, my gedagtes, my vrae en my inligting met soveel mense wat belangstel.

U sien, as ek 'n opmerking kry van Shel Israel, Tom Morris, Pat Coyle, my familie, vriende of ander mense wat ek respekteer en deel met ... Ek het dit al op die "A-lys" gehaal. As dit nie u idee van 'n 'A-lys' is nie, is dit goed. Miskien wil ek nie by u wees nie. Ons sien elkeen sukses anders.

onderteken,
Een van die Groot Ongeleesdes

4 Comments

 1. 1
 2. 2

  Weg om te gaan – stem heeltemal saam.

  Ek het self 'n paar gedagtes oor hierdie A-lister-sameswering ontwikkel.

  . . .
  . . .

  Groot lof vir die "kwasi-bemarking-tegnologie-geek-Christen-vader ou" bietjie, btw. Ek kan myself op dieselfde manier beskryf!

  🙂

 3. 3
 4. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.