Word verwyder van Comcast se swartlys

swartlys

As u baie e-pos stuur vanaf u aansoek via e-posbemarking, moet u seker maak dat u webwerf op die witlys is van die belangrikste internetdiensverskaffers. Ek het al voorheen geskryf oor witlys met AOL en Yahoo! Vandag het ons uitgevind dat daar 'n probleem kan wees waar ons webwerf moontlik geblokkeer word Comcast. Comcast het wel 'n bietjie inligting om te vertel of hulle u e-pos blokkeer al dan nie.

Ek het in die verlede geskryf watter stappe Ek het geleer om te verseker dat ons webwerf 'n goeie reputasie behou, maar dit is steeds moontlik probleme met e-posaflewering, al is u onskuldig.

'N Verteenwoordiger van Comcast stuur vir my 'n e-pos met 'n skakel na Comcast se geblokkeerde verskaffersversoekvorm. Ek het alles ingevul, hopelik los dit probleme op wat ons gisteraand raakgeloop het, waar 'n gebruiker nie eens toegang tot ons toepassing kon kry nie.

Ek het 'n hele paar nagmerries aanlyn gelees oor Comcast se DNS-blokkering. Ons beveel aan dat gebruikers gebruik OpenDNS Intussen tyd.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.