GetProspect: vind B2B-e-posadresse en bestuur prospekteerlyste

Vind vooruitsig

Soveel as wat ek nie daarvan hou om gemorspos te word nie, moet ek erken dat daar soms mense is wat my e-posadres gevind het en my gekontak het vir wettige sake. Ek het eintlik 'n paar kontrakteurs aangestel en 'n paar platforms gekoop uit hierdie ongevraagde uitgaande e-pos wat aan my gestuur is.

Dit gesê, ek verwag 'n bietjie respek in hierdie kommunikasie:

  • navorsing - Ek wil weet dat ek uniek geïdentifiseer is vir 'n spesifieke doel.
  • Persona - Ek wil hê die persoon moet my presies laat weet wat die doel was en hul verwagting.
  • Onttrek - Ek wil 'n manier hê om die versoek aan te teken en nooit weer 'n e-pos te ontvang as dit nie van toepassing is nie.

GetProspect Email Finder

In die verlede het ek ook die (snak) onvoorstelbare en grootmaat e-poslyste gekoop. Dit is egter 'n baie sketsagtige bedryf, dus u kans om u reputasie te benadeel en deur u e-posverkoper te sluit, is groot. As u dit doen, moet u die lys beter bestuur deur middel van 'n e-posinligtinginstrument om te verseker dat u nie e-pos van e-pos en e-posse wat sal weerkaats, invoer nie.

GetProspect is 'n soekbare versameling van e-pos adresse gekombineer met 'n intelligensie-enjin wat rekords op datum hou. Voer eenvoudig u soekkriteria in, en ons e-posonttrekkers sal 'n lys met name met korporatiewe e-pos, posisie, LinkedIn-profiel-URL, bedryfsnaam, bedryf, webwerf en nog baie meer verskaf!

GetProspect - Soek 'n e-posadres vir prospekte

GetProspect Prospect Management

GetProspect bied 'n uitstekende koppelvlak om u voornemens in te voer, te soek, te filter, te organiseer en uit te voer.

GetProspect Prospect Management

Kenmerke van GetProspect Prospect Management bevat:

  • lyste - Groepeer u uitgepakte profiele in lyste. Bestel op naam, maatskappy, posisie, ens.
  • integrasie - Voer u vooruitsigte in of uit na meer as 750 programme, waaronder Linkedin, Salesforce, Pipedrive, Zoho CRM, Mailchimp, Mailgun en suite G.
  • Span - U kan u span nooi om u plan te deel om voornemens vinniger te vind.
  • Voer uit na Excel - Uitgevind kontakte gevind na XLS lêer met onttrek e-pos en ander inligting.
  • Grootmaat invoer - Vind 'n lys e-pos gelyktydig. Voer lêers met name en maatskappy-inligting in en vind die e-pos in groot hoeveelhede.
  • Maatskappy Info - Vind nuttige inligting soos 'n webwerf van die onderneming, fisiese adres en telefoonnommer, grootte van die onderneming, aantal werknemers, en meer.

Teken in en kry 200 e-posadresse gratis

Openbaarmaking: ek gebruik my geaffilieerde skakel vir GetProspect - gebruik kode 6rE12 sodat u 200 voornemende e-posadresse kan kry!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.