Raak vanlyn af, raak ten minste 'n rukkie ontkoppel

26191 382605561446 708821446 4320430 6102231 n e1271363635124
Dit is nie 'n voorraadfoto nie. Dit is my voet op 'n hangmat op 'n strand in Honduras. Geen sel, geen skootrekenaar, geen probleme ma.
Ek het eers aanlyn geraak en vroeg in 1995 my eerste e-posadres gekry. Laat '95 het ek my Webontwerponderneming. Om my eie maatskappy te hê, beteken dat ek die hele tyd aanlyn moet wees en beskikbaar is vir my klante. Ek was altyd ingeprop. Selfs op vakansie het ek my nou gebring vintage NEC-skootrekenaar. Na verloop van tyd het ek by verskillende opstartmaatskappye aangesluit. Selfs toe ek op vakansie was, is daar verwag dat ek ten minste 'n bietjie tyd sou bestee aan 'dringende' e-posse en bel vir belangrike vergaderings. En ek het.

Maar die afgelope week het ek 'n cruise in die Karibiese Eilande onderneem en iets gedoen wat ek 15 jaar nie gedoen het nie. Ek is heeltemal van die rooster af. Geen e-pos nie. Geen selfoon nie. Vir presies 7 dae en 10 uur. Dit was aanvanklik vreemd. Maar oor die algemeen was dit wonderlik, dit was vry. Aan die professionele front het ek hulp gehad van medewerkers wat dringende sake bespreek het. Aan die persoonlike front het ek gereeld na die iPhone gestrek wat nie in my sak was nie, om die onmiddellike internetinligting te kry wat ek gedink het ek nodig het. My tegnologiese bindwerk was nie daar nie en na 'n rukkie het ek daaraan gewoond geraak. Vroeg hierdie week het ek met 'n sakekontak gesels en my ongewenste vakansie genoem. Sy het gesê dat sy soms naweke met "detox" het waar sy haar "crackberry" glad nie nagaan nie. Sy het gesê dit is wonderlik en ek stem saam. Probeer dit..ontkoppel..detox..geniet die lente.

26191 382605561446 708821446 4320430 6102231 n e1271363635124

Dit is nie 'n voorraadfoto nie. Dit is my voet op 'n hangmat op 'n strand in Honduras. Geen sel, geen skootrekenaar, geen probleme ma.

2 Comments

 1. 1

  Steve,

  Baie geluk met die vakansie. Ek dink ons ​​word soms so diep begrawe in die probleme waaraan ons werk dat ons nie 'n tree agteruit gee nie. Soms laat die uitsig op 'n afstand dinge baie duideliker lyk! Goeie foto!

  Doug

 2. 2

  Ek het dit geniet om hierdie boodskap te lees. Ek voel regtig dat jy jou vakansie geniet het. Weg van die rekenaar, weg van alle probleme. Hoe wens ek dat ek binnekort my vakansie sou kon hê. Vir nou moet ek nog 'n ander taak voltooi.
  Groot foto inderdaad!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.