Raak vanlyn af, raak ten minste 'n rukkie ontkoppel

26191 382605561446 708821446 4320430 6102231 n e1271363635124
Dit is nie 'n voorraadfoto nie. Dit is my voet op 'n hangmat op 'n strand in Honduras. Geen sel, geen skootrekenaar, geen probleme ma.
Ek het die eerste keer aanlyn geraak en vroeg in 1995 my eerste e-posadres gekry. Laat '95 het ek my Webontwerponderneming. Om my eie maatskappy te hê, beteken dat ek die hele tyd aanlyn moet wees en beskikbaar is vir my klante. Ek was altyd ingeprop. Selfs op vakansie het ek my nou gebring vintage NEC-skootrekenaar. Na verloop van tyd het ek by verskillende opstartmaatskappye aangesluit. Selfs toe ek op vakansie was, is daar verwag dat ek ten minste 'n bietjie tyd sou bestee aan 'dringende' e-posse en bel vir belangrike vergaderings. En ek het.

Maar die afgelope week het ek 'n Karibiese vaart onderneem en iets gedoen wat ek 15 jaar nie gedoen het nie. Ek het heeltemal van die rooster af gegaan. Geen e-pos nie. Geen selfoon nie. Vir presies 7 dae en 10 uur. Dit was aanvanklik vreemd. Maar oor die algemeen was dit wonderlik, dit was vry. Aan die professionele front het ek hulp gehad van medewerkers wat dringende sake bespreek het. Aan die persoonlike front het ek gereeld na die iPhone gestrek wat nie in my sak was nie om die onmiddellike internetinligting te kry wat ek gedink het ek nodig het. My tegnologiese bindwerk was nie daar nie en na 'n rukkie het ek daaraan gewoond geraak. Vroeg hierdie week het ek met 'n sakekontak gesels en my ongewenste vakansie genoem. Sy het gesê dat sy soms naweke met "detox" het waar sy haar "crackberry" glad nie nagaan nie. Sy het gesê dit was wonderlik en ek stem saam. Probeer dit..ontkoppel..detox..geniet die lente.

26191 382605561446 708821446 4320430 6102231 n e1271363635124

Dit is nie 'n voorraadfoto nie. Dit is my voet op 'n hangmat op 'n strand in Honduras. Geen sel, geen skootrekenaar, geen probleme ma.

2 Comments

 1. 1

  Steve,

  Geluk met die vakansie. Ek dink ons ​​word soms so diep begrawe in die probleme waaraan ons werk dat ons nie 'n tree terug gee nie. Soms laat die uitsig van 'n afstand dinge baie duideliker lyk! Puik foto!

  Doug

 2. 2

  Ek het dit geniet om hierdie pos te lees. Ek voel regtig jy het jou vakansie geniet. Weg van die rekenaar, weg van alle probleme. Hoe wens ek ek kon gou my vakansie hou. Vir nou moet ek nog ander taak voltooi.
  Puik foto inderdaad!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.