Wat is u strategie om klante te herstel?

herstel

webtrends-nommersIn baie plasings waaroor ek gepraat het “Kry, hou en groei” strategieë vir ondernemings om hul besigheid te laat groei, maar ek dink nie een aspek waaroor ek al ooit geskryf het nie, is herstel klante. Aangesien ek in die sagtewarebedryf is, het ek selde klante sien terugkeer, en daarom het ons nie taktiek gebruik om 'n klant terug te wen nie. Dit wil egter nie sê dat dit nie gedoen moet word nie.

Ek is by die WebTrends Engage-konferensie en Alex Yoder, uitvoerende hoof, het die strategieë bespreek en herstel as vierde strategie gehad. WebTrends se aankondiging om 'n vennootskap met Radian6 te hê wys op 'n soliede strategie van herstel - nie net die vermoë om te luister na wat verbruikers noem nie, maar 'n werkbare werkvloei om take toe te ken en die sosiale media-bron (deur invloed) te prioritiseer.

Ons leef in 'n goedkoop wêreld met groot volumes, en ondernemings het 'n moeilike tyd om groot hoeveelhede klante te bestuur wat oor talle mediums versprei is. Hierdie stelsels is 'n noodsaaklike manier om effektief met u kliënte te kommunikeer, u reputasie te bestuur en vooruitsigte te vind.

Met ander woorde, die platforms stel 'n maatskappy in staat om nie net sy reputasie real-time waar te neem nie, maar ook onmiddellik op die gesprek te reageer. Dit is 'n wen-wen vir verbruikers en ondernemings ... verbruikers kan hul netwerk en verhoudings benut om maatskappye na hulle te laat luister, nie net agter 'n 1-800-nommer wegkruip met eindelose aanwysings om 'n kwaai klant in die vergetelheid te lei nie.

Om die metodologie te toets, het ek tweeted oor WebTrends tydens die aanbieding en WebTrends se eie Jascha Kaykas-Wolff het my net tydens die Keynote in die gehoor gevind en my die vermelding op Twitter op sy iPhone gewys. Lekker dinge! WebTrends het ook Open Exchange aangekondig - hul oop data-platform bied kliënte gratis toegang tot hul data via API. Soos hulle dit stel, "Dit is u data, u moet nie daarvoor betaal word nie!" (Amen!). Hulle het ook hul ontwikkelingsnetwerk van stapel gestuur.

Sommige mense kan bekommerd wees oor die hoeveelheid data wat besighede oor hul klante versamel. Alex noem een ​​van die maatskappye by wie hy koop en dat hulle meer as 2,000 XNUMX data-elemente oor hom het. Ek is nie bekommerd oor hoeveel maatskappye van my weet nie ... Ek is meer bekommerd of hulle die inligting gebruik om my beter te behandel!

Het u 'n herstelstrategie vir vertrekklante? Dit lyk asof iemand wat reeds kennis dra van u produk, u onderneming, ensovoorts 'n uitstekende klant kan wees om terug te wen ... en steeds goedkoper kan wees om 'n nuwe klant te verkry. As u 'n onderneming is, wil u miskien die demonstrasie van Radian6 besigtig en dieper kyk analytics integrasie om vas te stel of dit aan u behoeftes voldoen.

2 Comments

 1. 1

  Hallo Douglas,

  Ek wens ek was by die geleentheid, so dankie vir die opsomming van die hoofnota en ook skryf oor die WebTrends/Radian6-vennootskapaankondiging.

  Ek is mal oor jou perspektief daarop, want dit bied maatskappye 'n groot geleentheid om kliëntediens te verbeter en beter na hul kliënte te luister, "nie net agter 'n 1-800-nommer wegkruip nie", soos jy sê.

  Maatskappye het die geleentheid om meer persoonlik, responsief te word en verhoudingsgelykheid met kliënte op heeltemal nuwe maniere te bou deur aanlyn te luister en te reageer.

  Cheers,
  Marcel
  Radian 6

 2. 2

  Douglas,

  Baie dankie dat jy saam met ons by Engage was. Al het jy getwiet was dit haastig, dink ek nie jou plasing verteenwoordig iets van die soort nie.

  Ek het die grootste deel van my loopbaan in sagteware/bemarking spandeer en ek sal sê dat 'n kliëntherstelstrategie van kritieke belang is vir langtermyn sukses. Ongeag die produkte wat jy verkoop, die ware kenmerk van 'n toonaangewende handelsmerk is hoe hulle die kliënte behandel wanneer iets skeefloop. Dit is ook waar vir ons in sagteware.

  In jou plasing het jy genoem dat ek jou gevind het en jou tweet vir jou op my iphone gewys het. Dit was hard, so ek kon nie die hele storie verduidelik nie. Wat ek vir jou gewys het, was 'n intydse waarskuwing wat aan my gestuur is via Webtrends Sosiale Meting aangedryf deur Radian6. Ons gebruik vandag die instrument op my span en is mal daaroor; die Radian6-span is wonderlik om mee te werk.

  Ek kon net toevallig kom hallo sê in plaas daarvan om dit digitaal te doen :)

  Jascha
  Webneigings

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.