Wat is u strategie om klante te herstel?

herstel

webtrends-nommersIn baie plasings waaroor ek gepraat het “Kry, hou en groei” strategieë vir ondernemings om hul besigheid te laat groei, maar ek dink nie een aspek waaroor ek al ooit geskryf het nie, is herstel klante. Aangesien ek in die sagtewarebedryf werk, het ek selde klante sien terugkeer, en daarom het ons nie taktiek gebruik om 'n klant terug te wen nie. Dit wil egter nie sê dat dit nie gedoen moet word nie.

Ek was op die WebTrends Engage-konferensie en Alex Yoder, uitvoerende hoof, het die strategieë bespreek en herstel as vierde strategie gehad. WebTrends se aankondiging om 'n vennootskap met Radian6 te hê wys op 'n soliede strategie van herstel - nie net die vermoë om te luister na wat verbruikers noem nie, maar 'n werkbare werkvloei om take toe te ken en die sosiale media-bron (deur invloed) te prioritiseer.

Ons leef in 'n goedkoop wêreld met groot volumes, en ondernemings het 'n moeilike tyd om groot hoeveelhede klante te bestuur wat oor talle mediums versprei is. Hierdie stelsels is 'n noodsaaklike manier om effektief met u kliënte te kommunikeer, u reputasie te bestuur en vooruitsigte te vind.

Met ander woorde, die platforms stel 'n maatskappy in staat om nie net sy reputasie realtime te waarneem nie, maar ook onmiddellik op die gesprek te reageer. Dit is 'n wen-wen vir verbruikers en ondernemings ... verbruikers kan hul netwerk en verhoudings benut om maatskappye na hulle te laat luister, nie net agter 'n 1-800-nommer wegkruip met eindelose aanwysings om 'n kwaai klant in die vergetelheid te lei nie.

Om die metodologie te toets, het ek tweeted oor WebTrends tydens die aanbieding en WebTrends se eie Jascha Kaykas-Wolff het my net tydens die Keynote in die gehoor gevind en my die vermelding op Twitter op sy iPhone gewys. Lekker dinge! WebTrends het ook Open Exchange aangekondig - hul oop data-platform bied kliënte gratis toegang tot hul data via API. Soos hulle dit stel, "Dit is u data, u moet nie daarvoor betaal word nie!" (Amen!). Hulle het ook hul ontwikkelingsnetwerk van stapel gestuur.

Sommige kan bekommerd wees oor die hoeveelheid data wat besighede oor hul klante versamel. Alex noem een ​​van die maatskappye by wie hy koop en dat hulle meer as 2,000 XNUMX data-elemente oor hom het. Ek is nie bekommerd oor hoeveel maatskappye van my weet nie ... Ek is meer bekommerd of hulle die inligting gebruik om my beter te behandel!

Het u 'n herstelstrategie vir vertrekklante? Dit lyk asof iemand wat alreeds bewus is van u produk, u onderneming, ens. 'N uitstekende klant kan wees om terug te wen ... en steeds goedkoper kan wees om 'n nuwe klant te verkry. As u 'n onderneming is, wil u dalk die demonstrasie van Radian6 besigtig en dieper kyk analytics integrasie om vas te stel of dit aan u behoeftes voldoen.

2 Comments

 1. 1

  Hallo Douglas,

  Ek wens ek was by die geleentheid, dus dankie vir die samevatting van die hoofrede en ook die skrywe oor die WebTrends / Radian6-vennootskapsaankondiging.

  Ek hou van u perspektief daarop, want dit bied maatskappye 'n groot geleentheid om kliëntediens te verbeter en beter na hul klante te luister, "nie net agter 'n 1-800-nommer skuil nie" soos u sê.

  Maatskappye het die geleentheid om persoonliker, reagerender te word en op nuwe maniere verhouding met klante op te bou deur aanlyn te luister en te reageer.

  Cheers,
  Marcel
  Radian 6

 2. 2

  Douglas,

  Baie dankie dat u by Engage was. Alhoewel u getwiet het dat dit oorhaastig was, dink ek u pos verteenwoordig niks van die soort nie.

  Ek het die grootste deel van my loopbaan in sagteware / bemarking deurgebring, en ek sal sê dat 'n strategie vir klantherstel van kritieke belang is vir langtermynsukses. Ongeag die produkte wat u verkoop, die ware kenmerk van 'n toonaangewende handelsmerk is hoe hulle die klante behandel as iets verkeerd loop. Dit geld ook vir ons in sagteware.

  In u boodskap het u genoem dat ek u gevind het en u tweet op my iPhone aan u gewys. Dit was hard, so ek kon nie die hele verhaal verduidelik nie. Wat ek u gewys het, was 'n intydse waarskuwing wat via my gestuur is Webtrends sosiale meting aangedryf deur Radian6. Ons gebruik die instrument vandag in my span en is mal daaroor; die Radian6-span is wonderlik om mee saam te werk.

  Ek het net toevallig kon kom en hallo sê in plaas daarvan om dit digitaal te doen :)

  Jascha
  Webtrends

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.