Geotoko: Lokasiegebaseerde veldtogte op verskeie platforms

Skermopname 2011 02 02 om 6.01.39

Wanneer ek die tyd neem om met vriende in die bedryf te gesels, leer ek altyd oor nuwe en wonderlike instrumente. Ek praat vandag met Pat Coyle. Pat hou die première Sportbemarkingsagentskap, Coyle Media. Hy het gedeel Geotoko by my - 'n intydse liggingsgebaseerde bemarking en analytics platform.

Dit is nogal 'n indrukwekkende gereedskapstel wat die vermoë om markbemarking te kombineer, kombineer Vierkantig, Twitter en Gowalla met Facebook plekke oppad. Nou dit Google Plekke is besig om in te check, ek is seker dit is ook op hande!

Hier is 'n paar hoogtepunte van die Geotoko-webwerf:

 • Bou promosies op verskeie liggingsgebaseerde platforms - Met die maklik-om-te-gebruik veldtogassistent van Geotoko, kan u binne minute interessante aanbiedings vir Foursquare, Facebook Places en Gowalla skep.
 • Regstreekse besoekersnasporing en hittekaarttegnologie - Kry toegang tot kragtige intydse ligging analytics, analiseer gedrag van gebruikers en versamel mededingende intelligensie met behulp van Geotoko se Heat Map-tegnologie.
 • Bestuur verskeie plekke op een plek - Laai en bestuur maklik duisende plekke op een kragtige platform. Ons sal u liggings outomaties ooreenstem met plekke op Foursquare en Facebook Places.

3 Comments

 1. 1
  • 2

   Jy wed, Pallian! Pat het gesê julle is ook in Vancouver. Ek het eintlik hoërskool daar bo gegaan voordat ek teruggekeer het na die State. In my top 3 stede in die wêreld!

 2. 3

  Ek moet sê dat ek, nadat ek die video-demo gesien het, redelik beïndruk is met die eenvoud van hierdie toepassing. Ek is nie seker wie hul vernaamste mededingers sou wees nie, maar dit word beslis 'n sterker sakesaak om rekeninge saam te voeg en 'n eenstopoplossing te bied om veldtogte en transaksies uit te voer en te bestuur. Daar is 'n ander opstart uit Boston waaraan ek kan dink genaamd OfferedLocal wat ook redelik soortgelyk is. Dalk ook die moeite werd om na te kyk. Goeie resensie, Doug.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.