Geotoko: Lokasiegebaseerde veldtogte op verskeie platforms

Skermopname 2011 02 02 om 6.01.39

Wanneer ek die tyd neem om met vriende in die bedryf te gesels, leer ek altyd oor nuwe en wonderlike instrumente. Ek praat vandag met Pat Coyle. Pat hou die première Sportbemarkingsagentskap, Coyle Media. Hy het gedeel Geotoko by my - 'n intydse liggingsgebaseerde bemarking en analytics platform.

Dit is nogal 'n indrukwekkende gereedskapstel wat die vermoë om markbemarking te kombineer, kombineer Vierkantig, Twitter en Gowalla met Facebook plekke oppad. Nou dit Google Plekke is besig om in te check, ek is seker dit is ook op die horison!

Hier is 'n paar hoogtepunte van die Geotoko-webwerf:

 • Bou promosies op verskeie liggingsgebaseerde platforms - Met die maklik-om-te-gebruik veldtog-assistent van Geotoko, kan u binne minute interessante aanbiedings vir Foursquare, Facebook Places en Gowalla skep.
 • Regstreekse besoekersnasporing en hittekaarttegnologie - Kry toegang tot kragtige intydse ligging analytics, ontleedgedrag van gebruikers te ontleed en mededingende intelligensie te versamel met behulp van Geotoko se Heat Map-tegnologie.
 • Bestuur verskeie plekke op een plek - Laai en bestuur maklik duisende plekke op een kragtige platform. Ons sal u liggings outomaties ooreenstem met plekke op Foursquare en Facebook Places.

3 Comments

 1. 1
  • 2

   U wed, Pallian! Pat het gesê dat mense ook in Vancouver is. Ek het eintlik daar hoërskool toe gegaan voordat ek weer na die Verenigde State verhuis het. In my top 3 stede ter wêreld!

 2. 3

  Ek moet sê dat ek, nadat ek die video-demo gesien het, redelik beïndruk is met die eenvoud van hierdie toepassing. Ek is nie seker wie hul vernaamste mededingers sou wees nie, maar dit word beslis 'n sterker saak om rekeninge te versamel en 'n eenmalige oplossing te bied om veldtogte en transaksies uit te voer en te bestuur. Daar is nog 'n opstart uit Boston waaraan ek kan dink, genaamd OfferedLocal, wat ook baie ooreenstem. Dit kan ook die moeite werd wees om na te kyk. Goeie resensie, Doug.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.