Ek is reg agter jou ...

Hoe sou u u inhoud verander as die persoon wat u webwerf besoek, in 'n ander land was? 'N Ander staat? 'N Ander stad? Oorkant die straat? In u winkel? Sou u anders met hulle praat? Jy behoort!

Geotargeting bestaan ​​al 'n geruime tyd in die direkte bemarkingsbedryf. Ek het saam met 'n databasisbemarkingsonderneming gewerk aan 'n eie indeks wat tyd en afstand gebruik het om vooruitsigte te rangskik, en dit was ongelooflik suksesvol. Besighede besef nie hoe belangrik die nabyheid van hul daaglikse besigheid is nie.

Ek werk met kliënte wat buurtwinkels het, maar is opgewonde daaroor dat hulle eerste stemme kan kry in 'n wedstryd wat die hele metropolitaanse gebied dek. Nogal cool - hulle kry blootstelling aan 'n kwart miljoen mense wat waarskynlik nooit in hul winkel sal kom nie. As hulle so hard werk om hul winkel in 'n kilometer in elke rigting te bewus, sal dit 'n baie beter opbrengs op die belegging lewer.

Die nuutste weergawe van Firefox maak eintlik voorsiening vir gebruik van geolokasie deur die blaaier. Ek het dit getoets en was eerlikwaar nie beïndruk nie - vreeslike akkuraatheid. Ek wonder hoekom hulle eenvoudig nie daaraan toegetree het nie GeoIP data. Mozilla het getoon dat ek in Chicago was toe ek eintlik suid van Indianapolis was:
firefox-geolocation.png

Ter syde, dit is nog steeds 'n stap in die regte rigting. Die geoakkuraatheid van die iPhone het 'n rewolusie vir mobiele toepassings gemaak. Google Latitude toon ook ongelooflike potensiaal.

Dit sal 'n rewolusie op die internet maak sodra elke blaaier u ligging akkuraat verskaf! Dit beteken dat ek die inligting op my webwerf dinamies kan verander, afhangende van u ligging. Baie mense gebruik GeoIP om dit al te doen, maar gratis en akkurate intydse toegang kan die speelveld verander.

As ek 'n bemarkingsagentskap is, kan ek oor plaaslike klante in jou agterplaas. As u in my agterplaas is, kan ek die inhoud dinamies verander om oor te praat ons stad. As u in 'n ander land is, kan ek plaaslike kantoorinligting verskaf. As u van my af in die straat af is, kan ek dadelik 'n spesiale aanbieding opduik om u 'n aansporing te gee om oor te stop.

Dit spreek vanself dat die volgende evolusie van inhoudbestuurstelsels robuuste dinamiese inhoudsfunksies moet hê om die inhoud deur nuwe besoekers, terugkerende besoekers, sleutelwoorde, koopgeskiedenis, ligging, ensovoorts, aan te pas, ens. Bemarkers moet so duidelik bly praat. direk aan die gehoor moontlik, en hierdie tegnologieë beweeg ons vorentoe.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.