'N Geheim vir die bouowerheid en die bevordering van u blog

linkedin antwoordeEk het al voorheen geskryf hoe nuttig dit is Google Alerts is 'n strategie vir reputasiebestuur. Hier is 'n goeie wenk vir u om gesag vir u, u produk of u diens te bewerkstellig en om u webwerf of blog te bevorder LinkedIn-antwoorde en Google Alerts.

Maak 'n Google Alert vir die bepalings waarop u gesag wil bou binne LinkedIn. Kies "Web" as die tipe en "soos dit gebeur" vir hoe gereeld. Voorbeeld: As ek myself wil opbou as 'n kenner van sosiale netwerke, kan ek 'n Google Alert soos volg opstel:

Google Querystring vir LinkedIn-antwoordwaarskuwings

webwerf: http: //www.linkedin.com/answers/ “sosiale netwerk” “sosiale netwerk”

Dit sal vir my 'n e-pos stuur elke keer as iemand 'n vraag stel oor LinkedIn-antwoorde, wat my die geleentheid bied om te reageer en gesag op te bou in LinkedIn, sowel as die geleentheid om skakels terug te plaas na die webwerwe wat ek wil bevorder. LinkedIn-antwoorde kan 'n uitstekende manier wees om u blog te bevorder, aangesien mense vorige vrae en antwoorde kan naslaan. Dit is 'n groeiende kennisbasis wat baie gewild is.

6 Comments

  1. 1
  2. 3

    Goeie idee. Ek het pas onlangs Guy se plasing gelees oor die voordele van die gebruik van LinkedIn: http://blog.guykawasaki.com/2007/01/ten_ways_to_use.html

    Maar ek het nie uitgepluis hoe om effektief van Antwoorde gebruik te maak nie. Ek kan nie glo hoe kreupel die diens is nie, en bied geen feeds oor onderwerpe/netwerke aan nie. So ek het probeer om 'n retro-feed (statiese bladsyvoergenerator) op te stel sonder sukses (koekiekwessies). Ek was gereed om die Answers-stelsel heeltemal te boikot omdat ek so agter die tyd was, maar LinkedIn het blykbaar die kritieke gebruikersmassa wat dit 'n dwingende forum het.

    Nou met hierdie oplossing kan ek dalk 'n gereelde bydraer begin word. Dankie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.