Garmin-polisiewaarskuwing

polisieHier is my idee van 'n miljard dollar vir die dag!

Wat as Garmin (of enige van die ander outomatiese karteringstoestelle) laser- / radarverklikkers saam met die knoppie ingebou het om iemand vas te lê wat die ligging van 'n spoedlokval of polisieman aanmeld? Op hierdie manier waarsku my toestel my voordat ek binne die bereik is voordat ek by die spoedlokval of 'n beskermde kruising kom. As die laser / radar dit nie optel nie, kan iemand dit steeds via die knoppie aanmeld. Die verslag kan op 'n timer wees ... verskyn slegs as dit binne 'n uur gerapporteer is.

Ek is nie 'n spoed nie, maar ek vind dat ek elke 1 of 1 jaar 2 kaartjie kry. Met 'n goeie ryrekord kry ek nooit 'n blaaskans nie. Dit pla my omdat vinnige kaartjies minder gaan oor die verlangsaming van slegte bestuurders en om veiliger te word en meer oor die inkomste vir die streek. Dit behoort nie die doel van kaartjies te wees nie.

As gevolg hiervan sal ek graag 'n manier wil hê om hulle heeltemal te vermy. As ek so 'n toestel kon aanskaf, sal ek dit môre doen!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.