Die toekoms is nie werkloos nie en was nog nooit so nie

werksgeleenthede toekoms

Die paranoia rakende die toekoms van kunsmatige intelligensie, robotika en outomatisering moet regtig stop. Elke industriële en tegniese rewolusie in die geskiedenis het mense oopgestel vir onbeperkte geleenthede om hul talent en kreatiwiteit toe te pas. Dit is nie so dat sekere poste nie verdwyn nie - natuurlik ook. Maar daardie poste word vervang deur nuwe poste.

As ek vandag in my kantoor rondkyk en ons werk hersien, is dit alles nuut! Ek kyk en bied aan op ons AppleTV, ons luister na musiek op ons Amazon Echo, ons het verskeie mobiele programme vir kliënte ontwikkel, ons het infografiese programme vir kliënte, hierdie week het ons twee groot kliënte gehelp met ingewikkelde organiese soekprobleme, ek is publiseer dit op 'n inhoudsbestuurstelsel en ons bevorder artikels via sosiale media.

Die feit is dat ek nog nooit 15 jaar gelede gedroom het dat ek my eie digitale bemarkingsagentskap sou hê en dat ek kliënte sou help om aanlyn bemarking te vind nie. Die pad na die toekoms word nie al hoe dunner nie, dit breër en wyer oop! Elke stadium van outomatisering maak bloot 'n nuwe fase van evolusie en innovasie moontlik. Alhoewel ons baie idees en kreatiewe werk vir ons kliënte doen, gaan baie van ons dag daaraan om data te skuif, stelsels op te stel en uit te voer. As ons die elemente kan minimaliseer, kan ons soveel meer skep.

Ek glo dat ons uitdaging, veral in die Verenigde State, is dat ons ons studente oplei en voorberei op werk wat uitgesterf het. Ons het 'n totaal nuwe stelsel nodig om volgende generasies voor te berei om hierdie nuwe tegnologie aan die gang te kry.

Die laaste maand het ek my dogter as voorbeeld gehelp met haar HTML-huiswerk. Ek het haar CSS, JavaScript en HTML geleer. Maar as 'n PR-beroep is hierdie talente nutteloos. Om dit te verstaan, is een ding, maar die kans dat my dogter ooit in haar loopbaan kode skryf, is minimaal. Sy sal inhoudsbestuurstelsels gebruik. Ek wens dat haar lesse 'n oorsig was van die tegnologie en die begrip van hoe bemarkingsplatforms met mekaar integreer, sodat sy dit verstaan vermoëns van die stelsels ... nie hoe om dit te bou nie.

Colonial Life het hierdie infografie ontwikkel, 15 poste wat nog nie 30 jaar gelede bestaan ​​het nie. Let op hoeveel digitale media is as u die lys van poste en die gemiddelde salarisse hersien!

werksgeleenthede-wat-nie-bestaan ​​het

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.