Dankie tog vir vriende!

Vir diegene wat opgemerk het dat ek die naweek van die net verdwyn het, vra ek om verskoning dat ek nie eers 'n briefie of twee gepos het nie. Ons het tuis 'n familiekrisis gehad wat al my aandag en energie geneem het. Dit maak nie saak hoe belangrik my blog is en my aanlyn reputasie behou nie, niks is so belangrik soos familie nie.

Ek is baie dankbaar vir my vriende, aanlyn en vanlyn, gedurende hierdie uitdagende tye. Ek het die naweek 'n hele paar e-posse gehad om te vra of alles reg is. (Dit is nog nie goed nie, maar dit sal daar kom.)

Van vriende gepraat, dit is 'n boodskap wat ek al 'n rukkie wou doen. Goeie vriend en maat Bean Fiend, Jason Bean (geen verhouding) het 'n pos geskryf Be Douglas Karrse vriend.

jasonbeandouglasskarr duim

Dit het alles begin toe Jason sy kamera opgestel het om 'n vasgestelde foto van ons twee te neem. Ek spot daar met my arm om hom en hy neem die foto. Toe kom ons op die idee om 'n boodskap te doen en ander te laat 'invul' en my vriend te wees. Hier is die antwoord wat ons gekry het!

Ek klop hom nie regtig op die kop nie, ek gaan hom van die toonbank af druk en die kamera het dit gevang!
Ek klop John Uhri nie regtig op sy kop nie, ek gaan hom van die toonbank af druk en die kamera het dit gevang!

Ek het Lorraine en haar man 'n paar keer ontmoet en ons het mekaar se geselskap geniet. Ek dink ons ​​hou meer van herenigde familie!
Ek het Lorraine en haar man 'n paar keer ontmoet tydens streekbyeenkomste en ons het mekaar se geselskap nogal baie geniet (ek hoop ten minste dat hulle myne geniet het!). Ek dink ons ​​is meer soos herenigde familie!

Michelle se blog is vir my nuut - maar ek geniet al haar deurdagte en persoonlike prosa. Ek hoop dat ons Michelle kan ontmoet en die koppie koffie kan drink!
Michelle se blog is nuut vir my - maar ek geniet al haar deurdagte en persoonlike prosa. Ek hoop dat ons Michelle kan ontmoet en die koppie koffie kan drink!

Plaaslike podcast, en buitengewone musiekondernemer, Darrin Snider, het selfs die tyd geneem om my daar in te kry! Ek het Darrin by ExactTarget ontmoet en ons gesprek baie geniet. Hoop om binnekort weer paaie te kruis!
Plaaslike podcast, en buitengewone musiekentrepreneur, Darrin Snider het selfs die tyd geneem om op te tree! Ek het Darrin ontmoet op Presiese teiken en het ons gesprek baie geniet. Hoop om binnekort weer paaie te kruis!

Jy kan nog steeds in die pret! Hier is die oorspronklike foto waarmee u uself kan Photoshop! Hoe meer vriende, hoe beter!

4 Comments

  1. 1

    Raai dit beteken dat jy toe ook nie daardie oulike Google-inprop gebou het nie. Hoop dinge word nog meer glad soos die dag vorder. Jy is egter heeltemal korrek, niks belangriker as my familie nie. Die uitdaging is hoe om tyd deur te bring saam met die gesin te balanseer met tyd deur te bring aan die dinge wat jy moet, sodat jy ook vir hulle kan sorg en voorsien. Ek is seker ons sien jou binnekort by The Bean Cup.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.