Vrye spraak beskerm nie u reputasie nie

Skermskoot 2012 01 27 by 7.12.23 PM

Sam Montgomery is 'n leser van Martech Zone en het my gekontak oor 'n verhaal van 'n jong sokkertalent genaamd Yuri Wright. Yuri is aktief deur Michigan State gewerf ... totdat sommige mense sy tweets gelees het. Die twiets word by Chat Sports vertoon en nie veilig vir werk nie (NSFW) ... weet net dat hulle redelik vulgêr is.

Yuri Wright, die 4-ster CB van New Jersey, sou een keer in 2012 in Michigan op pad wees na Michigan. Vroeër vandeesmaand het die afrigterspersoneel van Michigan die vooruitsig dieper ondersoek nadat 'n betrokke oudleerling die skool woordeliks op Twitter gestuur het wat Yuri op sy Twitter-rekening geplaas het, wat beide ras- en seksueel onaanvaarbaar was.

Ek het eintlik al by verskeie universiteite hieroor gepraat en dit vir studente gesê alles wat hulle vandag op sosiale media opneem, is iets wat hul werkvooruitsigte onderweg sal beïnvloed. Sommige is geskok, baie dink dit is onregverdig ... maar die feit is dat wat Michigan-rekrute is 'n direkte weerspieëling van hul universiteit.

Michigan het die gepaste optrede gekies op grond van die situasie. Ek glo dat mnr. Wright ook 'n moeilike les geleer het. Ek is seker net besig om 'n paar punte by sy volgelinge aan te teken en 'n paar lag te kry. As hy 'n komediant was, sou hy goed wees ... maar aangesien hy 'n universiteit is wat 'n hoë sigbaarheid het, is dit wat daar gebeur het.

Elke aktiwiteit wat u aanlyn doen, het gevolge. Daarom bestaan ​​daar nie iets soos nie deursigtigheid... dit is meer ondeursigtigheid. Ek doen nie veel moeite om mense aanlyn aanstoot te gee nie, maar verloor selfs van tyd tot tyd aanhangers wat nie vir my humorsin sorg nie.

'n volgeling verloor

As ek iets twiet twis, waag ek nie net 'n volgeling nie, maar ek waag ook die borge van my blog en die kliënte uit my inkomende bemarkingsagentskap. Ek kan nie heeltemal deursigtig wees nie! Ek hou van grappies buite die kleur ... hoe meer polities inkorrek, hoe harder lag ek gewoonlik. Dit is net my opinie, maar die feit dat almal deesdae so vieslik gevoelig is, is verskriklik - veral as ons lewens aanlyn speel.

Ek kan daarmee saamleef dat ek 'n volgeling en miskien 'n leser verloor het, maar dit het my nog steeds gepla. Dit het my gepla dat daar iemand daar was wat ek gedink het ek was iemand wat ek nie was nie. Maar ek moet dit agter my sit en aanbeweeg. Ek is nie perfek nie, ek gaan so af en toe gly. En ... sommige mense sal eenvoudig nie van my hou nie. Dit is net 'n eenvoudige feit.

Maar ek's gelukkig... my loopbaan begin nie. Ek is niemand wat die werf of werknemer is nie. Ek kan my nie indink waar ek in die lewe sou wees as daar Facebook-foto's, Twitter - of erger nog - Youtube was toe ek in my tienerjare was nie. ek was heeltemal buite beheer. Ek sal waarskynlik êrens harde arbeid doen!

Verdien hy 'n tweede kans? Ja ... ons almal doen dit. Gelukkig het hy een gekry toe CU hom oplaai:

Ek het 'n groot fout gemaak, 'het Wright gesê. 'Ek het beslis 'n waardevolle les geleer en ek belowe dat so iets nooit weer sal gebeur nie. Almal wat my ken, weet dat dit nie my ware karakter is of wie ek regtig is nie. Ek gaan nie hier sit en verskonings maak vir wat ek gedoen het nie. Ek gaan net 'n man wees en sê dat ek verkeerd was en daaruit geleer het.

Wie weet ... eendag het u dalk ook 'n tweede kans nodig. Laat ons niks mal daar buite doen nie, mense! Mense kyk ... en baie het nie 'n sin vir humor nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.