Vergeet Blackberry-produktiwiteit, oorwinnings met baie take

slimfoon

Verlede jaar in Julie het ek na 'n Blackberry verhuis. Na verloop van tyd en ek het toepassings gevind en geïnstalleer, het dit al hoe stadiger geraak. Dit was asof Apps 'n tweede gedagte was en dat die Blackberry nooit ontwerp is om dit te bestuur nie.

Moet my nie verkeerd verstaan ​​nie, ek was baie lief vir die stroom tweets (danksy die nuwe Twitter-app), Facebook-opdaterings, oproepe en sms'e in 'n enkele venster. Wat ek nie kon hanteer nie, was om die waarskuwings te verwyder om 'n telefoonoproep te beantwoord. Toe ek by die oproep uitkom, was my oproeper in die pospos. Niks kan meer frustrerend wees nie. Dit is immers 'n FOON!

Die probleem is dat ek 'n telefoon EN die ander gereedskap benodig. Ek het Twitter, Facebook, LinkedIn, Evernote, Maps, Visuele stempos en 'n klomp ander instrumente nodig om my deur die dag te kry. Ek stuur voortdurend 'n SMS vir my kinders en kry boodskappe van kliënte deur alles, maar my foon. Ek het 'n masjien nodig wat multitake kan doen.

Ek is 'n Apple-man - met 2 MacBookPro's, 'n nuwe Time Machine, 'n AppleTV en 'n kas vol meer as Apple-oues. Ek was meer as 'n dekade lank 'n Windows-man toe vriend Bill Dawson 'n maatskappy waarvoor ons gewerk het, bespreek het om my eerste MacBookPro vir my te kry. Ek het nog nooit teruggekyk nie! Ek is nie 'n kultus van Apple of 'n snob nie - ek besef dat Apple net baie goed is omdat hulle die hardeware EN die sagteware beheer. Dit is 'n groot voordeel bo 'n onderneming soos Microsoft wat 'n opgeblase bedryfstelsel moet programmeer wat op 'n oneindige hoeveelheid hardeware werk.

Maar ek het nie 'n iPhone gekry nie. Ek het 'n Droid gekoop. Ons het reeds 'n iPhone in die huis - my dogter wou een hê en omdat sy my om haar pinkie gedraai het, het ek dit vir haar gekoop. Elke keer as ek haar bel, klink dit asof ons met twee blikkies en 'n tou tussen ons skree. Jammer AT&T, u oproepkwaliteit is baie sleg. Ek kan altyd sien wanneer ek iemand op 'n iPhone bel, want die beltoon klink soos 'n ou gekrapte plaat wat speel. Dit is regtig verskriklik.

Ek het ook nie 'n iPhone gekies nie weens die toenemend irriterende bestuur van Apple in die diktatorstyl wat toepassings betref. Hulle slegte mond van Adobe is niks anders as swak smaak nie ... Adobe was deur die jare baie goed vir Apple. Ek wil ook nie programme ontwikkel in doelwit C. Ek het probeer. Dit suig. Ek is klaar.

Ek gaan eerder na 'n kragtige telefoon met buigsaamheid, goeie Google-integrasie, en toepassings- en aanpassingsvryheid. Ek verbeur miskien die produktiwiteit wat ek vroeg by die Blackberry gehad het ... maar nou het ek multitasking beskikbaar. Ek dink die kombinasie kan op die lange duur 'n was wees.

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.