Volg Browser Market Share vanaf Colts.com op

Toe ek die berig op die Browser markaandeel, baie van die terugvoering oor die berig was dat ek nie die statistieke op W3Schools.com moet vertrou nie. Ek het hierdie terugvoer regtig bevraagteken ... waarom sou statistieke aansienlik van webwerf tot webwerf verskil?

Wel, danksy medewerkers ... Ek het agtergekom dat dit regtig saak maak! Ek het goeie vriend Pat Coyle per e-pos gestuur en gevra of hy bereid sou wees om statistieke van te deel Colts.com. My denke was dat die ywerige sportliefhebber heelwat anders is as iemand wat 'n webwerf oor Web Technologies besoek en 'n goeie vergelykingsgroep sou wees om daaraan te meet. En dit was! Die volgende statistieke is gebaseer op die laaste 870,000 XNUMX besoekers aan Colts.com:

Colts.com besoekersblaaier-markaandeel:

Colts.com-blaaierstatistieke - gedetailleerd

Colts.com besoekersblaaier-markaandeel - Oorsig:

Colts.com blaaierstatistieke

Wat JavaScript betref, toon dit steeds groot penetrasie:

JavaScript-statistieke van Colts.com

Wat geweet het?! Ek sal voortaan baie meer aandag gee aan onafhanklike blaaieraandeelstatistieke as ek dit aanskou, eerder as om aannames te maak oor die algehele markaandeel. Hier is die statistieke vir my blog vir die laaste maand. Ek het nog nooit vantevore na hulle gekyk nie, maar jy sal nogal 'n verskil sien!

Blaaierstatistieke vir my besoekers:

My blaaierstatistieke

6 Comments

 1. 1

  Ek het dit ook gehoor, en hoewel dit sin maak, kan 'n mens sê dat elke webwerf 'n ander blaaierverspreiding sal genereer as gevolg van die unieke gehore. Ek wil graag dink dat as jy al die statistieke na die gewildste webwerwe neem en dit gekombineer het, jy sal kry wat hulle gekry het. (Ek het nie self na hul databron nagegaan nie).

  Ek weet baie bloggers is ingestel op Firefox, maar die Colts kry die algemene massas.

  Fantastiese datastel, dankie vir die deel. Mooi grafieke ook 🙂

 2. 2
 3. 4

  Hallo Doug,

  Ek is bly jy het dit met ander statistieke na W3Schools herbesoek, ek was op die punt om 'n skerp opmerking oor daardie plasing te skryf!

  Die punt wat werklik hier ontbloot is, is dat die enigste statistieke wat saak maak, dié is vir die webwerf wat jy op daardie stadium oorweeg. As byvoorbeeld nie jou werf nóg die Colts-werf in IE gewerk het nie, sou die Colts baie meer probleme as jy hê. Elke webwerf moet saamwerk met sy gehoor en die blaaiers wat hulle gebruik.

  As 'n algehele maatstaf van blaaieraandeel op die oomblik, net om te sien hoe Mozilla vaar, wil ek graag Google se blaaierstatistieke sien!

 4. 5

  Rekenaargeeks gebruik Firefox beslis meer as die gemiddelde shmoe. Ek gebruik albei. Ek gebruik nou net IE, want ek is daaraan gewoond, maar ek beweeg stadig meer na Firefox toe. Veral die afgelope tyd nadat u twee keer in een maand deur wanware getref is terwyl u IE gebruik het.

 5. 6

  Dankie vir hierdie pos! Al wat ek tot op hede gesien het, is statistieke van swaar tegnologie-webwerwe, dus die gebruikers is waarskynlik meer geneig om 'n hoë resolusie en 'n ander blaaier behalwe IE te hê. Ek wil graag sien wat die gemiddelde skermresolusie op colts.com is ... ek wil regtig wegkom van ontwerp vir 800x en 1024x as my basislyn gebruik

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.