Volg Browser Market Share vanaf Colts.com op

Toe ek die berig op die Browser markaandeel, baie van die terugvoering oor die berig was dat ek nie die statistieke op W3Schools.com moet vertrou nie. Ek het hierdie terugvoer regtig bevraagteken ... waarom sou statistieke aansienlik van webwerf tot webwerf verskil?

Wel, danksy medewerkers ... Ek het agtergekom dat dit regtig saak maak! Ek het goeie vriend Pat Coyle per e-pos gestuur en gevra of hy bereid sou wees om statistieke van te deel Colts.com. My denke was dat die ywerige sportliefhebber heelwat anders is as iemand wat 'n webwerf oor Web Technologies besoek en 'n goeie vergelykingsgroep sou wees om daaraan te meet. En dit was! Die volgende statistieke is gebaseer op die laaste 870,000 XNUMX besoekers aan Colts.com:

Colts.com besoekersblaaier-markaandeel:

Colts.com-blaaierstatistieke - gedetailleerd

Colts.com besoekersblaaier-markaandeel - Oorsig:

Colts.com blaaierstatistieke

Wat JavaScript betref, toon dit steeds groot penetrasie:

JavaScript-statistieke van Colts.com

Wat geweet het?! Ek sal voortaan baie meer aandag gee aan onafhanklike blaaieraandeelstatistieke as ek dit aanskou, eerder as om aannames te maak oor die algehele markaandeel. Hier is die statistieke vir my blog vir die laaste maand. Ek het nog nooit vantevore na hulle gekyk nie, maar jy sal nogal 'n verskil sien!

Blaaierstatistieke vir my besoekers:

My blaaierstatistieke

6 Comments

 1. 1

  Ek het dit ook al gehoor, en hoewel dit sinvol is, kan 'n mens sê dat elke webwerf 'n ander blaaier-verspreiding sal genereer weens die unieke gehore. Ek wil dink dat as u al die statistieke na die gewildste webwerwe neem en dit kombineer, u dit sal kry. (Ek het self nie hul databron nagegaan nie).

  Ek weet dat baie bloggers op Firefox ingestel is, maar die Colts kry die algemene massa.

  Goeie datastel, dankie vir die deel. Mooi grafieke ook 🙂

 2. 2
 3. 4

  Haai Doug,

  Ek is bly dat u dit met ander statistieke as W3Schools herbesoek het, en ek was op die punt om 'n striemende opmerking oor die boodskap te skryf!

  Die punt wat hier regtig ontdek is, is dat die enigste statistieke wat saak maak die statistieke is vir die webwerf wat u destyds oorweeg het. As nie u werf of die Colts-werf in IE gewerk het nie, sou die Colts baie meer probleme as u gehad het. Elke webwerf moet met sy gehoor en die blaaiers wat hulle gebruik, werk.

  As 'n algemene maatstaf vir die deel van die blaaier op die oomblik, wil ek graag die blaaierstatistieke van Google sien om net te sien hoe dit met Mozilla gaan.

 4. 5

  Rekenaargeeks gebruik Firefox beslis meer as die gemiddelde shmoe. Ek gebruik albei. Ek gebruik IE nou net omdat ek daaraan gewoond is, maar ek beweeg stadigaan meer na Firefox. Veral die afgelope tyd nadat ek twee keer in een maand deur malware geraak is tydens die gebruik van IE.

 5. 6

  Dankie vir hierdie boodskap! Al wat ek tot dusver gesien het, is statistieke van tegnologiese webwerwe, en daarom is dit waarskynlik dat die gebruikers waarskynlik 'n hoë resolusie en 'n ander blaaier behalwe IE het. Ek wil graag sien wat die gemiddelde skermresolusie op colts.com is ... Ek wil regtig 800x van desiging wegkom en 1024x as my basislyn gebruik

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.