Vind Visio ... ook bekend ... Mense wonder waarom ek op 'n Mac is

Mense wonder waarom ek Microsoft nie soveel gebruik as in die verlede nie. Sommige mense dink die hele PC / Mac-ding is net 'n grap. Ek het gedink die PC teenoor Mac ding was ook net 'n grap. Dit is nie. Ek was nou amptelik op 'n Mac vir een jaar.

En ek is bederf.

Die ergste ding om op 'n Mac te werk, is om ook op 'n rekenaar te moet werk. Ek doen dit elke dag by die werk. Ek het onlangs Vista gelaai (dit is nog steeds bluescreens na die winterslaap) en moes Microsoft Visio Standard Edition aflaai en weer installeer. Maklik, reg? Ek het dit van Microsoft aanlyn gekoop, so ek sal dit weer gaan aflaai en weer installeer.

Ek gaan na die logiese plek, Microsoft Download Center. Daar is 'n Silverlight-beta van Microsoft Download Center, so ek probeer dit! Ek tik eenvoudig 'Visio' in die veld 'soekaflaai'. Dit is wat eerste verskyn met 119 resultate:
Microsoft Download Center Beta - Die soektog na Visio

Wat is die eerste posisie? Glad nie Visio nie ... dis die 2007 Microsoft Office-invoegtoepassing: Microsoft opslaan as PDF of XPS. Huh? (Ek gaan nie eens probeer uitvind waarom die eerste resultaat rang # 31 was nie). So, ek lees en sorteer en lees en sorteer en brei uit om 100 resultate te toon ... Ek kan Visio nêrens vind nie ... net 'n paar kykers en 'n klomp ander kak.

Van kantore af na die kantoor! Aangesien ek Visio aanlyn gekoop het, het ek gereken dat ek via Microsoft weer na die winkel sou kon gaan. Ek vroetel bietjie, maar ek vind dit ... Visio Standard Edition. En aan die linkerkantbalk ... Vorige aankope! Yahoo !!!! ... er ... ek bedoel Wahooo !!! Ek klik op Vorige aankope en my faktuurnommer verskyn. Ja !!!! Amper daar!!!! Ek klik op die aankoop en dit is wat ek kry:
Microsoft Office-aflaai met Digital River Broken

Ouch. Ek gebruik Internet Explorer 7 selfs ... ek waag dit nie eens op Firefox nie. Ek maak my koekies skoon. Ek navigeer terug, klik op my faktuur ... en….
Microsoft Office-aflaai met Digital River Broken

Jy suig Microsoft! Op en van die web ... jy suig! Nou kan ek nie vandag my projek laat afhandel met die sagteware nie. Ek is teleurgesteld omdat u my laat opgradeer het wat my nog $ 150 kos wat ek nie kan aflaai nie en nie kan gebruik nie.

Mense wonder regtig hoekom ek op 'n Mac is.

Geen wonder waarom die Microsoft-handelsmerk agteruitgaan nie. Ek sal verbaas wees om te hoor of Microsoft-werknemers selfs hul eie produkte, aanlyn of vanlyn, moes gebruik.

12 Comments

 1. 1

  Ja, ek is ook siek vir M $ crap. Ek het onlangs op Outlook 07 skip gespring en na Mozillas Thunderbird gegaan .. Bly ek het dit gedoen. Gaan ook binnekort 'n oop kantoor installeer om van die res van M $ kantoorvullis ontslae te raak.

  Oorweeg dit regtig om die sprong te maak en niks anders as Linux op my masjiene te gebruik nie. Dit het baie gebruikersvriendelik geword, en die meeste winblows-sagteware het 'n alternatief vir Linux.

  Nie seker of ek dapper genoeg is om 'n Mac Tho te kry nie.

 2. 2

  Wat 'n nagmerrie !!! Microsh * te! As ons mense leer ... Microsoft gaan regtig in die moeilikheid wees wanneer die korporatiewe gemeenskap skielik besef dat hulle tyd en geld sal bespaar as hulle na Mac oorskakel en ophou om Microsoft-produkte te gebruik.

 3. 3

  En terwyl ek die artikel lees, het u Google Ads-skakel aan die onderkant van u inskrywing skakels na Office 2003 en 2007.

  En Mac-advertensies aan die kant, gemeng met ander Office-invoegtoepassings.

  Soms is dit baie lekker hoe outomatiese advertensiekode op die interessantste tye kan verskyn. U boodskap gekombineer met die "tydige" advertensies het my aand made gemaak

 4. 5
 5. 6
 6. 8
 7. 10

  Ek het baie min probleme met Microsoft-produkte gehad. O, ek het baie probleme aanlyn gehad, maar niks krities nie. Vanweë die algemene onbetroubaarheid van die internet, verkies ek om alle programme wat ek koop, in harde kopieë te hou, veral as dit duur is. Ou skool, weet ek.

  Dit is ironies, maar ek het meer probleme met Mac's en Linux gehad as met Windows, en dit lyk asof open source-programme nooit met my werk nie. Dit is beslis nie gebrek aan tegniese kennis nie (ek gebruik rekenaars sedert die dae van DOS).

  En waarom vervang mense karakters as hulle 'Microsoft' skryf? Ek bedoel, dit is nie asof Bill Gates se onheilige mag om die wêreld te regeer, op die een of ander manier sal vergroot nie. Dit lyk net simpel.

  • 11

   Hallo Cody,

   Hierdie boodskap was 'n groot reuse-vent oor my frustrasie met hul webwerf. Ek dink die verband is dat Microsoft ietwat ontkoppel is van hul gebruikers. My probleem het nie oor die sagteware gegaan nie (hierdie keer;), maar oor die kliëntediens.

   Vandat ek onthou, was dit nog altyd so. Microsoft was ietwat ongenaakbaar en het die rigting gedikteer ... dinge soos om 'n blaaier te hê wat nie standaarde toepas nie, om veiligheidsmodelle uit te bou wat net met Microsoft-gebaseerde toepassings werk, en om ander standaarde te ignoreer - soos dokumentstandaarde.

   Ek het baie respek vir wat hulle bereik het, maar ek glo dat hul vyandigheid vir enigiemand anders in die ruimte die beste van hulle kry. Een kyk na 'n Steve Ballmer-video spel dit vir my uit!

   Moet my nie verkeerd verstaan ​​nie, Jobs het ook sy eienaardighede. As jy die nuutste Wired-tydskrif lees, is hy 'n jakkals. Maar ek dink sy aandag is baie beter daarop gerig om die status quo te verander en om dinge vir sy 'kultus' makliker en stylvoller te maak.

   Cheers!
   Doug

 8. 12

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.