Is jy al gestruikel?

StumbleUponAs u al 'n tydjie hier 'n leser is, weet u dit Ek is verlief op StumbleUpon. My blog kry steeds 'n hoë aantal besoekers via Stumbleupon.

In die algemeen hou mense nie daarvan dat u u eie bladsye self promoseer op webwerwe soos StumbleUpon nie. Ek het in die verlede my eie poste ingedien - maar selde. As ek dink dat die berig kontroversieel is of baie aandag kan kry vir die impak daarvan, kan ek dit self struikel. Andersins hoop ek net dat ander van die bladsy sal hou en dit 'n duimie sal gee.

Dit gesê, daar is niks mee verkeerd om terug te keer en duime te gee vir bladsye wat ander al op u webwerf gestruikel het nie. As u probeer om na u domein of webwerf binne StumbleUpon te soek, sal u vind dat hulle so redelik jammerlik is en beperk is tot die etikette wat gebruikers invul.

Kantnoot: As ek StumbleUpon was, sou ek heeltemal Google Custom Search implementeer as inkomstebron.

Met Google kan u egter maklik vind watter bladsye van u werf gestruikel is, sodat u 'n ekstra stem kan inbring! Vir my blog soek ek net na:

webwerf: stumbleupon.com martech.zone

Dit gee my 'n lys van my bladsye wat deur ander gestruikel is, sodat ek weer kan stem. Selfdiens? Miskien - maar ek leun in die rigting dat dit goed is omdat iemand anders die pos al waardig geag het om te struikel.

As u op StumbleUpon is, maak seker dat u dit doen Voeg my as 'n vriend.

5 Comments

 1. 1

  Dankie vir hierdie boodskap. Ek het dit al voorheen probeer doen, maar het nie die Google-sintaksis reggekry of iets nie. En jy is reg; StumbleUpon moet hul soekvermoëns verbeter. Ek dink dit sou ook wonderlik wees as StumbleUpon u sou toelaat om u eie blogs op te eis, sodat u elke keer op iemand van u eie webwerwe sou kan inskryf vir 'n opdatering.

 2. 2

  Google het nie al die bladsye op my webwerf opgespoor wat by die US ingedien is nie.

  Soos u, glo ek ook sterk in die US omdat dit die maksimum hoeveelheid verkeer aan my blog bydra.

 3. 3

  Ek het net 'n rekening aangemeld, want almal sê dit is so 'n goeie manier om verkeer te dryf. Ek het deur my profiel gegaan en sukkel om aan die gang te kom, lyk effens verwarrend. Beveel u enige gidse aan om na te gaan en te lees om die beste aan die gang te kom en te leer hoe om dit te gebruik?

 4. 4
  • 5

   Benwaynet,

   Om regtig van StumbleUpon gebruik te maak, moet u daar kom inloer en dit 'n paar keer per week gebruik om webwerwe waar u op loop, te gradeer. Sodra u 'n goeie profiel opbou, glo ek u impak sal verbeter. Moet egter nie net u eie webwerwe struikel nie! Dit sal grotendeels geïgnoreer word.

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.