6 Comments

  1. 1
  2. 3

    Ek het geen idee hoe jy kan sê enige van hierdie bladsy is leesbaar nie? Ek moes halfpad afblaai vir iets om te lees en toe was dit nie die moeite werd nie. As jy dink 'n 3/4 bladsy-sybalk van helderkleurige knoppies en 'n pop-up wat my aanhou irriteer, is besigheidsbemarking, dan het jy dit verloor. Ek het net die moeite gedoen om hierdie te skryf om iets met jou te deel, soos jy met my het. En dit is tot die JAAG GESNY. Ek dalk ou skool en webwerf tegnologie is beslis besig om te beweeg. Maar bemarking gaan tog tog oor die bou van sakekontakte en die insameling van inligting oor jou mededingers? Sal my nie verbaas as die meerderheid van jou lesers kleurblind is nie. Ek gaan beslis daardie kant toe.

    • 4

      Dankie vir die terugvoer, Steve. Ons verskaf die inhoud hier gratis aan jou en ons lesers is vir 'n paar jaar dubbelsyfers. Ek is meer geneig om aan te hou werk in die rigting van ons aanhangers, ons adverteerders en ons borge. Beste wense.

  3. 5

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.