Vinnigste groeiende blog op die planeet?

Depositphotos 11650048 s

Meer as 'n jaar gelede (2005) het ek besluit dat ek 'n paar tegnologiese doelwitte vir myself moet stel. Geïnspireer deur mense soos Seth Godin, Malcolm Gladwell, Robert Scoble en Shel Israel, doen ek aandag aan blogging, sosiale netwerke, optimering van soekenjins en analytics sowel as al die onderliggende tegnologieë wat hulle aangedryf het. Dit was nie 'n vuurpylwetenskap nie, maar dit was 'n wonderlike tydperk in my lewe. Ek het ontdek wat my passie is, en ek het baie vertroue in my vermoëns opgebou.

Onlangs het ek sommige van die baie bloggers wat my geleer het, oortref. Dit is die beste kompliment vir hierdie mense (ek hoop dat hulle dit so aanvaar!). Met 55,000,000 blogs wat deur Technorati opgespoor word, versnel ek nou vinnig en tot 'n rang van ongeveer 35,000. Dit is fantastiese groei en behoort aandag in die bedryf te trek. Ek is nog steeds nie in die Top 100 nie en het ook geen blogging-toekennings verdien nie ... maar my harde werk en kennis van my onderwerp het vrugte afgewerp. Dit ondanks soveel stakings teen my:

 • Ek is nie skatryk nie
 • Ek is nie beroemd nie
 • Ek het nie 'binne-inligting' in die bedryf nie
 • Ek het geen bedryfsverbindings nie
 • Ek woon nie in Silicon Valley nie (ek woon in Indiana!)
 • Ek het nog nie 'n boek geskryf nie!
 • Ek werk voltyds sowel as bywerk

Sommige van die voordele wat ek gehad het:

 • Ek het my eie hosting, dus dit is 'n stuk koek om my webwerf op te stel en te onderhou.
 • Ek kan program. WordPress is 'n fenomenale blogplatform, maar ek moes my temas en die van my kliënte 'aanpas' om dit regtig te optimaliseer vir bruikbaarheid en optimering van soekenjins.

Met die oog daarop dink ek die volgende statistieke is redelik indrukwekkend en spreek die harde werk wat ek gedoen het. Hier is 'n lys van top 100 blogs of redelik bekende bloggers en hul groei van drie maande (Alexa.com). Toegegee, ek het 'n lang pad om te gaan voordat ek in die topvlakke van die blogosfeer moet skraap - maar dit lewer steeds 'n bewys dat die inhoud en advies van my blog nuttig en gefokus was.

Werf
rang
Bereik
Oor invloed en outomatisering
+354,691
+ 474%
John Chow Dot Com
+34,123
+ 882%
Skep passievolle gebruikers
+4,637
+ 32%
Problogger.net
+549
+ 22%
Seth Godin
+465
+ 13%
Engadget
+84
+ 12%
Huffington Post
+13
+ 4%
Blog Maverick
-63
+ 8%
Michelle Malkin
-1,459
-15%
Scobleizer
-7,469
-48%
Kaal gesprekke
-17,428
-14%

Hoe het ek hierdie vordering gemaak? Hier sal u heelwat moet lees, maar ek het geen geheime teruggehou nie. Dit is alles hier in hierdie blog ... die eksperimente, die resultate, alles! Miskien is die mees opwindende nuus van die laat tyd om hierdie kennis met 'n paar nuwe bloggers te deel. Ek raadpleeg nou 'n paar en help hulle. Ek sien uit na die dag waarop hul statistieke myne omseil (hopelik nadat ek in die Top 100 is!).

Dankie vir die lees! Dankie vir die kommentaar! Dankie dat jy terugkom! As u 'n paar onderwerpe wil hê wat ek wil bespreek, voel asseblief vry. Ek het nooit regtig tekort aan inligting om oor te blog nie - maar ek sal graag die geleentheid wil hê om 'n onderwerp na u keuse te verken.

Ek weet dat ek nie die vinnigste groeiende blog op die planeet is nie ... maar my harde werk is betaal af. Hou aan om terug te kom, ek sal aanhou om met u te deel!

5 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Puik werk Doug. Ek is die afgelope paar maande op jou blog ingeteken, en tot dusver het ek baie gehou van wat ek gesien het. As 'n blogger wat pas begin (en met dieselfde stakings teen my), weet ek hoe moeilik dit kan wees om nuwe lesers te lok wanneer jy net begin. Hou aan met die goeie werk!

 4. 4

  Doug,
  Dankie dat jy my tegniese ruggraat en vriend is. Hoop ek kan (vir) jou doen wat jy vir jou “mentors” gedoen het – Slaag jou!! Haha!! Ek is nog nie lank genoeg om 'n 3 maande gemiddeld te hê nie, maar dit lyk of ek mooi neig ... te danke aan jou.

  Verkeersrang vir patcoyle.net:
  Vandag 1 week. Gem. 3 mnde. Gem. 3 mnde. Verander
  NVT* 386,650 850,770 —

  Aangesien ek nie die eerste kommentaar is nie, plaas ek ook nie hier NET om verkeer terug te kry na my blog nie.

 5. 5

  Brandon,

  Dit is vriendelike woorde. Ek waardeer dit regtig. Ek hou nie noodwendig daarvan om die groei van my blog voor te stel nie – maar soms wanneer jy nie die naam of roem het nie, moet jy mense laat weet dat jy steeds hul aandag waardig is.

  Die laaste keer wat ek oor die groei en sukses van my blog geplaas het, het dit die reikwydte aansienlik vergroot. (http://www.dknewmedia.com/2006/09/03/my-blog-is-better-than-9986-of-all-other-blogs/)

  Ek wonder wat sê dit van ons as lesers? Ek teken nou in op Johnathon Chow se blog nadat ek gelees het hoe suksesvol hy gesê het sy blog was. Seker genoeg, ek het ook baie by hom geleer! Sy statistieke is ook buite sig.

  Weereens dankie! En as jy enige hulp nodig het – moenie huiwer om te vra nie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.