Deel my mislukkings (en suksesse?)

Hoedwenk aan McGee's Musings waar ek die mislukkingsvideo gevind het. Dankie dat u hierdie boodskap geïnspireer het!

Selde ontmoet ek 'n suksesvolle persoon wat nog nie 'n rampspoedige mislukking agter die rug het nie. Deur die jare het ek geleer om my sukses anders te meet as die meeste. Ek is suksesvol, want ek het twee fantastiese kinders op wie ek ongelooflik trots is en wat al op my helfte my potensiaal toon bo my prestasies.

As ek terugkyk na my lewe, glo ek my sukses het gekom as gevolg van my mislukkings - nie ten spyte daarvan nie. Ek het 'n baie kleurryke geskiedenis en het baie slegte besluite geneem, maar eers ongeveer 5 jaar gelede het ek opgehou konsentreer en probeer verbeter wat ek was. sleg en begin uitvind wat ek is wonderlik by. Ek het my begin omring met mense wat my geoordeel het en my gehelp het om my vaardighede te verfyn eerder as om my swakhede te kritiseer.

In my nasleep was ek oorgedra van 'n hoërskool af, in die Amerikaanse vloot geklop, skei, 'n paar maatskappye begin, 'n huis verloor en my kinders (twee keer) verhuis. Aan die ander kant het ek 'n honneursvlak in die kollege behaal, was ek 'n versierde en eerbiedig ontsette Golfoorlog-veearts, was ek verantwoordelik vir die groei van baie suksesvolle ondernemings, het ek daarin geslaag om 'n onderneming internasionaal te verkoop en het 'n veilige huis as 'n enkele vader met 2 eerlike en hardwerkende kinders.

Ek is nou gelukkig om 'n groeiende onderneming te help bestuur waarvoor ek die oorspronklike sakeplanne help opstel het. Ek is steeds nie skatryk nie, en ek gee ook nie om so te wees nie. My gesin woon steeds in 'n woonstel. Enige geld wat ek elke betaaldag oor het, gaan na die onderrig van my seun of word herbelê in nuwe ondernemings. Solank ek 'n gelukkige gesin het en 'n dak oor my kop het, is ek een gelukkige ou!

As u my die grootste gebeurtenisse sou vra wat my lewe verander het, het ek twee:

 1. My egskeiding. Ek was 'n liefdevolle vader, maar het dit nooit getoon voordat ek die moontlikheid gehad het om my kinders te verloor nie. My egskeiding plaas my hele lewe in perspektief.
 2. My bedanking by 'n maatskappy. Nadat ek 'n inkomste opgebou het by 'n plaaslike maatskappy wat nie op die kaart was nie, is ek onder nuwe bestuur geplaas wat gedink het dat ek 'n bedreiging is, en is ek by die deur ingelui. Ek het by die huis gekom, op die bank gesit en vriend Darren Gray en Pat Coyle gebel.

  Pat het my dadelik aan die werk gesit en ek het nog nooit weer teruggekyk nie. Ek het ook my houding oor myself en my waarde na 'n besigheid verander. Ek was nooit 'n werknemer weer, en gaan voort om te werk met en vir maatskappye wat my lewe sou verryk terwyl ek gewerk het om hulle te verryk.

My advies aan enige jongmens is dat hoe gouer u geluk sal vind, hoe gouer u agterkom wat u sterk punte is en hoe u posisies of geleenthede kan vermy wat dit nie benut nie. Met geluk kom sukses.

7 Comments

 1. 1

  U het vergeet om te noem dat u ander goed kan inspireer. Dit is in my oë 'n wonderlike rykdom, want niemand kan dit van u wegneem in 'n roof nie, geen woestyn kan dit afsmelt of soos 'n borrel knal nie ...

  Goeie boodskap! Baie dankie vir die deel.

 2. 3

  Uitstekende pos,

  Ek onthou hoe ek jongmense gesê het dat ek enigiets in my lewe kan doen. En terwyl almal rondom my positief en bemoedigend was; niemand kon my help om my te lei en rigting te gee oor hoe ek my sterk punte in bemarkbare vaardighede kan omskep en hoe ek swak punte kan vermy nie.

  As jongeling; Ek was 'n introvert en tot vandag toe vind ek 'n uitdaging om netwerke te maak en strategiese verhoudings te maak ter wille van my loopbaan.

  As ek terugkyk na my lewe; Ek dink nie ek het baie klinkende mislukkings gehad nie, want ek het nog nooit groot kanse gewaag wat tot groot suksesse kan lei nie.

  Doug, dankie dat u my baie oorweeg het om na te dink.

 3. 5

  Doug,

  Sedert ek u die eerste keer ontmoet het, het u my as 'n inspirasie gedien om altyd en altyd onapologeties MY te wees. Ek is seker daar is baie wat my daaroor sou sekondeer.

  En 'n vroeë aand, dankie vir u diens aan ons land!

 4. 7

  Dit is interessant dat u via 'verhoor deur vuur' ontdek het dat u ten minste een van die sleutels tot geluk kan benut om op u krag te benut.

  Wetenskaplikes het tot 'n soortgelyke slotsom gekom. U kan 'n reeks video's en artikels vind wat in hierdie begrip "geluk" verdiep word. hier afgelaai word.

  Cheers!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.