Mislukking: Microsoft Adcenter Labs en .NET

Mense wonder waarom ek nie graag programmeer nie ASP.NET. Dit is omdat ek elke keer 'n foutbladsy soos hierdie kry as ek dit doen. Ek dink of die goeie mense by Microsoft kan nie hul eie toepassings ontwikkel sonder om dit te doen nie, hoe gaan ek ?! Van die voorspelling van demografie deur Microsoft Adcenter Labs:

voorspelling van demografie van Microsoft adcenter

5 Comments

 1. 1

  Ek verstaan ​​dit nie ... dit is 'n standaard fout bladsy. Jy kan dit kry met enige toepassing (PHP, Ruby, Perl, ens ...) Dit is eintlik veiliger, want anders as PHP, verberg ASP.NET by verstek die foutboodskap sodat dit nie aan die wêreld blootgestel word nie en kan jou werf 'n teiken vir hackers wees.

  • 2

   Jy kan 'n foutbladsy met enige platform kry, vir seker Sameer. My klagte is dat dit 'n MICROSOFT-werf is met 'n MICROSOFT-fout. Hulle moet skaam wees dat hulle 'n toepassing opgesit het wat foute maak, aangesien dit die een is wat beide IIS en ASP.NET geskryf het.

 2. 3

  Ek verstaan ​​nou jou punt. Jy sê hierdie spesifieke Microsoft-werf moet die skuld kry.
  Goed, jou punt is geldig, hulle moet hul foutbladsy aanpas (wat 'n onbenullige taak is), maar om eintlik die skuld op .NET te plaas is onredelik om die minste te sê. Dit sou wees soos om te sê "Ek hou nie van programmering in PHP nie, want die PHP-werf het 'n standaard foutbladsy" 😛

 3. 4

  Ek het ook by Microsoft gaan soek, Sameer :). Ek dink die foutbladsye in IIS met betrekking tot ASP.NET is verskriklik! In ander tale, insluitend PHP, as fouthantering aan is, kry ek besonderhede oor die fout. Dit lyk (vir my) wanneer ek toets met ASP.NET al wat ek ooit kry is hierdie config goed.

 4. 5

  Ahh ok, nou verstaan ​​ek. Maar hou in gedagte dat dit verskriklik is deur ontwerp. Hulle verberg doelbewus die regte foutboodskap. Dit is omdat jy nie wil hê dat jou kwesbaarhede aan die wêreld blootgestel word nie.

  Dieselfde ding met ASP.NET, sien jy die skermskoot wat jy het? Voeg eenvoudig customErrors=off by dan sal dit jou die presiese foutboodskap gee.

  In werklikheid is daar selfs 'n plug-en-speel-fouthanteringsmodule wat u genoem kan word Elmah wat ek dink net pragtig is, ek het dit voorgestel vir gebruik by die werk en dit is ongelooflik. In hierdie geval kan jy die foutboodskappe van die werfbesoekers wegsteek, maar dit sal mooi aangeteken word en dit kan selfs opgestel word om vir jou 'n e-pos te stuur elke keer as 'n nuwe foutboodskap verskyn. Praat van soet 😉

  NS Ek hou ook van PHP, maar nadat ek .NET vir 2 jaar voltyds gebruik het, het dit regtig op my gegroei 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.