Het u 'n oproep-tot-aksie-knoppie op Facebook gemaak?

facebook bladsy oproep tot aksie

Ek sal eerlik wees dat ons nie soveel met die Facebook-bladsy van ons agentskap doen as wat ons sou kon doen nie. Ek probeer dit verbeter en het onlangs meer gepos. Vandag het ek na ons bladsy gegaan en 'n boodskap opgemerk dat ek 'n oproep-tot-aksie-knoppie direk in die bladsykop kan skep.

Dit is baie interessant, aangesien Facebook strategieë wat besoekers uit Facebook en terug na die maatskappy gedryf het, gewoonlik vermy het. Ek het altyd gedink ek sal vir so iets moet betaal! Veral omdat ons bladsye meer en meer versteek lyk.

As u 'n administrateur is, sien u die opsie wanneer u na u Facebook-bladsy navigeer:

Skep 'n oproep-tot-aksie-knoppie op Facebook

Die CTA-opsies sluit in die verskaffing van 'n URL vir beide mobiele en web Bestel nou, Book Now, Kontak Ons, Gebruik die app, Speel speletjie, Teken aan or Watch Video.

Opsies tot aksie-opsies op Facebook

Die oproep tot aksie word ook gemeet in Facebook se Insights, sodat u kan sien hoeveel mense op u oproep tot aksie klik. Stel die uwe nou op!

En terwyl u besig is, moet u daarvan hou om die Martech Zone Facebook Page!

2 Comments

  1. 1

    Dankie Doug, maar gaan deur al die stappe en as ek aan die einde kom op die Android-bladsy. die “Create” -knoppie doen niks nie, maak die opstelling nie af nie. Het u 'n idee wat u moet doen om die finis "skep" te kry? Ek het op twee verskillende Facebook-bladsye probeer, ek kry dieselfde resultaat.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.