Facebook Like-knoppie en WordPress-integrasie

soos

Met die Facebook Like-knoppie van stapel gestuur, het ek gedink ek sal vanaand 'n bietjie tyd spandeer en dit in my WordPress-blog integreer. Ek het dit ook op 'n Versameling kliënt se blog ook vanaand.

Die eerste stap is redelik eenvoudig - voeg net die iframe-kode by u sjabloonbladsye (indeks en enkel). Aangesien u indeksbladsy veelvuldige plasings kan bevat, is dit belangrik om die knoppie in u bladsylus aan te pas sodat die permanente skakel behoorlik gevoeg word.

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=
& layout = button_count & action = soos "scrolling =" no "frameborder =" 0 "allowTransparency =" true "style =" border: none; oorloop: verborge; breedte: 250px; hoogte: px ">

Ek het ook die breedte aangepas en dan 'n bietjie CSS gedoen om die knoppie langs die Twitter Retweet-knoppie. Die rede waarom hierdie instrumente so wonderlik is, is dat hulle geen aanmelding, navigasie, ens. Benodig nie. U kliek eenvoudig op die knoppie en u plaas die status op Facebook (of onderskeidelik Twitter).

Daarbenewens kan u ook metagegevens in die kopkop van u blog plaas om Facebook te onttrek. Ek het myne so geredigeer:

"/>

Uiteindelik hoop ek dat iemand 'n mooi plugin kan skryf om dit te doen. Ek het nie getoets om te sien watter manier beter is nie - die iframe-benadering of die Facebook JavaScript SDK metode. Laat weet my as u 'n mooi plugin daar buite geïdentifiseer het om dit te versorg.

13 Comments

 1. 1

  Ek het 'n vraag aan u, Bromance:

  2 nagte gelede het ek probeer om met my facebook like box (voorheen die facebook fan-widget) te speel vir my 'hoe om 'n boek blues uit te gee. hopelik ”aanhangersblad en nou sal dit nie laai nie. Dit doen wat dit tans op Mashable doen ... of WAS vroeër Saterdagmiddag.

  Stry dit met die proefskrif? GRRRR

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Daar behoort glad nie konflik te wees nie - maar dit kan 'n groot aanpassing met CSS verg om die knoppie op te spoor waar u dit nodig het. Ek het baie moeilik gehad.

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.