Facebook het my rekening gedeaktiveer

Skermopname 2011 01 16 om 1.37.48

Geen waarskuwing, geen rede verskaf nie, geen e-pos wat verklaar waarom ... my Facebook-bladsye is gedeaktiveer, my Facebook-programme is gedeaktiveer, en my Facebook-rekening is gedeaktiveer. 'N Paar dae gelede moes ek my wagwoord terugstel - Facebook het gesien dat iemand met Noord-Indiana met my rekening probeer aanmeld. Ek is nie seker of dit 'n impak op die voorval gehad het nie.

Skermopname 2011 01 16 om 1.37.48

Nogal dom as jy my vra. En dit bevestig my advies aan alle maatskappye - vertrou nie dat Facebook of enige ander platform u primêre kommunikasiemiddel is nie. Ek het wel 'n paar vriende wat naby die spanne op Facebook is - ek gaan kyk wat ek kan doen om die rekening weer aan te skakel. Ek het reeds die versoek deur hul hulppagina.

1:33 Hier is 'n lys van al die onmiddellike kennisgewings

Skermopname 2011 01 16 om 1.51.49

Op 'n kanttekening: as ouer is ek ook ontsteld ... ek kan my dogter deur my Facebook-rekening dophou.

1:36 Hier is 'n e-pos antwoord wat ek van Facebook ontvang het

Skermopname 2011 01 16 om 2.14.39

21 Comments

 1. 1
 2. 2

  Miskien het Facebook 'n regmerkie gekry dat u al u tweets daar aanbring. 😉

  As u skerts, is u korrek in u advies aan ondernemings. U besit nie u Facebook-teenwoordigheid nie. Facebook doen.

  • 3
 3. 4

  Die boodskap word opgedateer met 'n brief wat ontvang is om my identiteit te verifieer ... wat belaglik lyk, want ek het verskeie programme, verskeie bladsye, 'n klomp vriende - en ek is nou al jare op Facebook.

 4. 5

  O snert, Doug. Dit is regtig eng, hulle sal dit net so sonder kennisgewing afskakel. Ek het nooit regtig daaraan gedink hoe maklik dit alles kan wegneem nie.

  Dit is gek om te dink dat mense en ondernemings duisende dollars per maand in hul Facebook- en Twitter-"eiendomme" belê, met geen waarborge dat hulle môre daar sal wees nie.

  Hoop jy kry dit reg.

 5. 7

  Presies dieselfde het my Maandag gebeur, Doug. Ek het dieselfde generiese e-pos ontvang, NADAT ek my wagwoord op my eie verander het. Ek het binne 7 minute op hul e-pos geantwoord en nog nie gehoor nie. Dit is frustrerend aangesien daar geen amptelike verduideliking van FB is oor presies wat gebeur het nie / waarom. Ek was ook lid van u Navy Vets-app, ek wonder of dit met ander in die groep gebeur het.

 6. 9

  Het 'n opmerking van 'n kliënt gekry dat al hul 10 administrateurs, insluitend ek, hul # Facebook-rekening vandag uitgeskakel het. Ek het toegang, maar werk nie persoonlik op hul bladsy nie. Dit sal interessant wees om te sien of dit hiermee verband hou. Ek lees ook dat Facebook in November 'n fout het wat 'n klomp rekeninge uitgeskakel het. Ek sal voortgaan om u almal op hoogte te hou.

 7. 10

  Doug, ek is seker hulle sal dit vir jou opgelos kry. U moet 'n redelik robuuste outomatiese stelsel hê as u 500 miljoen klante het en die meeste navrae word reeds in Help behandel. Hou ons op hoogte. Amen dat u op geen enkele bron kan staatmaak nie. Dit is nie 'n knou op Facebook nie, aangesien dit nie net so waarskynlik (miskien meer waarskynlik) is dat u webwerf sal verval en Facebook op is nie?

  En dit help altyd om mense van binne te ken.

  'Toe ek probeer onthou wat dit was, het ek gesê dat jy dit gedoen het.
  Maak regtig nie saak nie, want ek is nog steeds my enigste.
  Dinge loop verkeerd, dinge gaan verkeerd. ” - Chris Isaak

  • 11

   Ek dink ons ​​sal sien, Kenan! Die werklike slegte deel van hierdie ervaring was dat ek regtig begin aanpas het by Facebook en minder negatief raak oor die feit dat hulle die internet probeer 'besit'. Ek sal hierdie boete oorleef ... maar met byna die helfte van die aarde op Facebook, sou u dink dat hul metodes nie net swart en wit was nie. As daar verdagte aktiwiteite was, kon hulle my daarvan laat weet.

   Ek is immers 'n BETALENDE lid van Facebook, nadat ek Facebook-advertensies gekoop het om my gemeenskappe daar te laat groei. In 'n oomblik, sonder my medewete en sonder enige gebruik wat alles verby is. Dit lyk asof hulle 'n bietjie meer verantwoordelik sal wees teenoor die mense wat Facebook bevorder, daar advertensies koop en met maatskappye konsulteer oor hoe dit die beste gebruik kan word.

 8. 12

  Doug, ek het op 11 Januarie dieselfde e-pos ontvang nadat ek probeer het om by my facebook aan te meld. Ek het alles probeer en ek kry geen reaksie van facebook nie.

 9. 13
  • 14

   Interessant, Doug. Myne is steeds gedeaktiveer (sedert 1/10). Vanoggend 'n tweede antwoord op hul generiese e-pos gestuur. Maar u het gelyk, dit herbevestig wel vir maatskappye dat hulle nooit op FB 100% moet staatmaak as 'n 'toegewyde' deel van hul sosiale besigheid nie.

 10. 15

  Dieselfde het my tien dae gelede oorgekom. Ek het elke dag aan Facebook geskryf - GEEN antwoord! Kan hulle nie oor die telefoon bel nie. . . hulle antwoord nie! Klanteondersteuning is verskriklik - eintlik bestaan ​​dit nie. Belaglik vir 'n maatskappy wat sê hoe 'vriendelik' hulle is! Nie as dit kom by 'n probleem nie!

 11. 16

  My Facebook-rekening is vandag uitgeskakel ... ek is nie so mal soos ek nie. Maar ek het nog steeds 'n e-pos gestuur aan Facebook. Ek het selfs my vriendin 'n groep op Facebook laat begin met my naam daarin, sodat hulle weer kan aangaan!

 12. 17

  Hallo my naam is TaShe. My rekening is soos drie weke gelede uit die bloute gedeaktiveer. Ek het soveel tyd daaraan bestee om met die Facebook-personeel in aanraking te kom, maar ek het geen antwoord gekry nie. Ek kan nie nog 'n bladsy maak voordat hulle antwoord nie, omdat hulle sê dat dit OOK 'n oortreding van hul reëls is. Wat moet ek dan doen? My inligting en alles wat ek moontlik nodig het, was op Facebook. Ek het wel 'n bynaam gehad tussen my voor- en achternaam, wat wel die geval kon wees, maar ek het geen waarskuwing gekry nie. Die slegte deel hiervan is dat ek geen reaksie van Facebook ontvang nie en dat ek al amper 'n maand wag. Dit frustreer my, want totdat ek 'n soort reaksie op Facebook kry, kan ek nie eers 'n nuwe rekening skep nie. Wat doen ek man ???

 13. 18

  Hallo my naam is Sharon. My fb-rekening is ook op 29 Maart 2011 sonder enige waarskuwing gedeaktiveer en ek weet nie hoekom nie. Ek het al my vriende, familie en kollegas op fb, en dit maak my hartseer om uit te bly van al die opdaterings en inligting rakende my werk wat ek gereeld ontvang. Dit is maklik om te sê om nie op fb te vertrou nie, maar as die res van my vriende en familie op fb is en hulle vertrou op fb om mekaar te kontak, watter keuse het ek !! Ek mis hulle so baie en ek mis dit ook om Farmville te speel, wat ek in 2009 begin het en regtig kontant daaraan spandeer het en skielik is dit alles weg! Wat my die meeste ontstel, is dat ek nog geen antwoord van fb gekry het nie! Ek wens net dit sal terugbesorg word !!

  • 19

   Ek is in dieselfde posisie as jy. My kinders se foto's en foto's van my oorlede verloofde is alles op my rekening en ek kan dit nooit weer terugkry nie? Waarom is ek gestremd sonder reaksie of iets? Ek het niks onvanpas op my bladsy nie en ek sou dink dat hulle hierdie dinge sou ondersoek voordat hulle net iemand sou deaktiveer. Dit is frustrerend, maar ek dink daar is niks wat gedoen kan word nie. Nie regverdig nie

 14. 20

  Hallo my naam is Sharon. My fb-rekening is ook op 29 Maart 2011 sonder enige waarskuwing gedeaktiveer en ek weet nie hoekom nie. Ek het al my vriende, familie en kollegas op fb, en dit maak my hartseer om uit te bly van al die opdaterings en inligting rakende my werk wat ek gereeld ontvang. Dit is maklik om te sê om nie op fb te vertrou nie, maar as die res van my vriende en familie op fb is en hulle vertrou op fb om mekaar te kontak, watter keuse het ek !! Ek mis hulle so baie en ek mis dit ook om Farmville te speel, wat ek in 2009 begin het en regtig kontant daaraan spandeer het en skielik is dit alles weg! Wat my die meeste ontstel, is dat ek nog geen antwoord van fb gekry het nie! Ek wens net dit sal terugbesorg word !!

 15. 21

  Hallo ek ook 1 Junie 2012 2:55 ek was uitgeskakel en 2 Junie 2012 1:04 het ek 'n boodskap gekry dat ek verkeerdelik geskors is, so ek het my rekening terug gekry, maar 3 Junie 2012 3:14 was ek weer uitgeskakel, maar sedert dis sondag. Ek dink nie hulle sal antwoord nie, miskien is dit daar .. hihi maar ek stuur my Phil. pos-id en geboortesertifikaat. NSO kopie 1 Junie verlede jaar sodat hulle my goedkeur en bevestig net verkeerd maar 3 Junie 2012 weer ek was ongeskik ek voel so sleg ek spandeer regte geld vir speletjies daar en 2 Junie nadat ek my fb terug gegee het koop ek weer .. en 3 Junie 2012 ek is weer uitgeskakel, huhu hulle sê Asus se virus kan op 2 Junie voorkom, my vriend het my vertel dat as ek by facebook aanmeld, maar waarom dit weer uitgeskakel is, ek geen fb-reëls oortree het nie, hoop ek op Maandag.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.