66% van Facebook-gebruikers hou van die nuwe veranderinge!

facebook verander

Dit is geen wetenskaplike opname van enige aard nie ... net a Zoomerang aanlyn opname van lesers en volgelinge van Martech Zone. Te oordeel na die antwoord hou u egter van die veranderinge wat Facebook aangebring het.

Daar is nog steeds 'n derde van die mense wat deur so 'n drastiese verandering gekies is. Na my mening dink ek is daar twee dinge wat aanmoedig om Facebook so aan te hou verander:

  1. Ek glo die hoë persentasie nie-tegniese gebruikers druk hulle om hul frustrasie te laat hoor as sulke veranderinge plaasvind. Hulle raak gewoond aan iets en wil nie hê dat dit moet verander nie. Ek is nie seker of dit ooit waarskynlik sal wees nie. Soos die ou spreekwoord lui, Change or Die ... 'n les wat MySpace geleer het.
  2. Aangesien Facebook die manier waarop mense met die platform reageer, gereeld verander, dink ek dat hulle hul gehoor stadigaan in selfvoldaanheid laat bedaar as dit kom by die opdaterings. Ek is 'n uitstekende voorbeeld ... Ek het vroeër 'n bietjie gefrustreerd geraak, maar nou gee ek nie om nie. Ek spandeer net tien minute ekstra om die opsie te soek, aangesien hulle die plek verander het.

Facebook verander grafiek

Die volgende Zoomerang aanlyn-opname is regstreeks in die sybalk: Is u korporatiewe webwerf geskik vir mobiele toestelle?

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.