Mobiele en tabletbemarkingSoekbemarking

Kundigheid is gratis, hulpbronne is nie ...

inligtingEk is vandag by die huis. Ek voel nie goed nie - ek dink baie, baie, baie ure se werk en spanning haal my in. Ek het op die bank opgerol en die elektrisiteit het uitgegaan. Dit kan net erger word as dit reën en koud is.

Ek het vanoggend tyd gehad om te lees en slaap om die fout wat ek het, te probeer afskud. TechZ het opgemerk oor al die boeke wat ek lees ... dit is gewoonlik nooit minder nie as 3. Ek lees nou 3 en wag daarna nog 2. Ek lees graag. Dit maak my kop skoon en vermaak my meer as om na 'n film of televisie te kyk. Ek sê vir my kinders dat die lekkerste van lees is dat jy die prentjie of film in jou kop kan skilder. As ek 'n film sien wat oor 'n boek geskryf is, is ek gewoonlik teleurgesteld.

Ek wyk af ... en ek het nog net so 30 minute op my skootrekenaar oor. En my buurman kan binnekort vind dat ek sy router kap (natuurlik onveilig). Terwyl ek gelees het, het ek begin dink en daaroor wou skryf.

Hier is my teorie ... inligting is nie soveel werd as voorheen nie. Met die internet word kennis teen die tweede keer goedkoper en goedkoper. Die dae van die huur van die konsultante om ons te vertel wat ons doen Indien doen is ver agter ons. In plaas daarvan huur ons konsultante as gevolg van wat hulle doen kan vir ons doen.

Hulpbronne neem toe en die kennis neem af.

Ek het genoeg kennis om 'n goeie onderneming te bou. Wat my kort, is die middele - tyd en geld. As ek 'n gesprek voer met perspektiefkonsultante, is dit gewoonlik nie as gevolg van wat hulle my kan of nie kan vertel nie. In werklikheid verstaan ​​ek gewoonlik 'n bietjie meer as wat hulle van my versoek. As ek gemaklik met hulle voel, neem ek hulle aan om die werk te doen… omdat hulle hul aandag slegs op die saak kan vestig. Ek kan dit nie bekostig om dit te doen nie.

Jare gelede het ek my eie motor reggemaak. Ek het alles gedoen om 'n motor te doen. Ek het die tyd gehad, so ek sou 'n boek gaan koop en dit uitslaan. Soos ek ouer word, geniet ek dit nie meer om my kneukels te skraap nie, en bring dit net na 'n winkel. Dit is meer van my tyd werd om iemand anders te laat regmaak as dat ek dit regstel. Selfs met die buitensporige koste van motoronderhoud.

Is dit nie die rigting waarin alles beweeg nie? Laat ons die soekenjinoptimalisering (SEO) as voorbeeld neem. Ek is redelik vol vertroue dat ek, gegewe die tyd, sandbox-omgewings kan bou, kan aanpas en eksperimenteer om te sien hoe ek bo-aan die algoritmes van die soekenjin kan styg. Maar ek het nie die tyd daarvoor nie. Sekerlik - nie almal kon 'n blog lees en dit begin doen nie. Ek verstaan ​​... maar baie mense kan.

SEO kennis is gratis - daar is 'n hele versameling SEO-webwerwe en blogs op die internet wat voortdurend hul toetse en bevindings plaas. (Ek het 'n paar aanpassings op my webwerf gebruik). Ek probeer nie SEO-konsultante neersit nie ... dit is die moeite werd die geld. Maar hulle is nie die geld werd nie vanweë hul kundigheid, hulle is die geld werd as 'n waardevolle hulpbron. Hulle doen dit elke dag sodat jy nie hoef nie!

Die internet is die snelweg vir inligting. Ek weet dit is oud en cliche, maar dit is waar. Die verspreiding van kennis word al hoe goedkoper. As ek wil uitvind hoe om my Jack Russell se droë vel te behandel, of as ek 'n Ajax-raamwerk wil skep, is dit goed vir my om dit op te soek.

Namate die Net meer georganiseerd raak en makliker soek na inligting, dink ek dit is belangrik dat ons onsself minder as 'kundiges' en meer as 'bronne' beskou. Kundigheid is oral beskikbaar en is gratis om te neem. Hulpbronne is nie.

Sou u saamstem?

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

een Kommentaar

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.