ExactTarget debuteer op die 2006 Inc. 500-lys

Inc 500Persverklaring

Daar is 'n gewoel op kantoor op vandag Presiese teiken. ExactTarget het sy debuut op die Inc. 500 gemaak met 'n rangorde van 56 snelgroeiendste ondernemings, wat beteken dat van 2002 tot 2005 ExactTarget die 56ste snelgroeiendste private maatskappy in die land was. Sjoe! Ek sal nie eerlik wees as ek nie sê dat ons dit nie voel nie! Ons doen! Die spanning om bo te wees en daar te bly, is opwindend. Ons is tans besig met groot inisiatiewe: ons ontwerpe ons data, open datasentrums, werk met GROOT maatskappye om integrasies te ontwikkel.

ExactTarget het 56 op 'n lys van die snelgroeiendste maatskappye in die Verenigde State op Inc se nuwe 500-lys geplaas!

Dit voel asof ons net 'n dag oud is met al hierdie werk. Die grootste ding van ExactTarget is egter dat hy werklik glo in talentbelegging. Ongeag die funksies wat ons ontbreek, ons maak op vir merkwaardige mense - van ons stigters af. Ek dink dit is iets wat die groot maatskappye soms uit die oog verloor, hulle ontslaan en huur die prys van die rollende aandele - sonder om te besef dat menslike talent die beste belegging is wat 'n onderneming kan maak. Ons menslike talent is waarna ons kliënte telkens weer terugkom.

Ons gaan voortgaan om ons kliënte te verras met briljante funksies en eenvoudige, slim en kragtige e-posbemarkings-koppelvlakke. Ons vrystellingskedule is ongelooflik robuust en uitdagend - met funksies wat die mark sal oorheers.

Ek is opgewonde! As u my nog nie baie oor ExactTarget hoor praat het nie, is dit hoofsaaklik te wyte aan die feit dat ek nie wil hê dat my blog met die strategieë van die onderneming moet oorvleuel nie. My belangstellings in blog is slegs 'n deel van my verantwoordelikhede op die werk. As produkbestuurder help ek om innovasie en funksies in die produk te bevorder ... maar as 'n ywerige Blogger gaan ek voort om die landskap van die internet, bemarking en die invloed daarvan op bemarkingsautomatisering te hersien. Nog nie van ExactTarget gehoor nie? Ons het nou eers begin!

Presiese teiken

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.