2 Comments

  1. 1

    Ek hou van Batman-vlerke! Maar ek hou ook van Star Wars X-Wing Fighters. Is sulke assosiasies noodwendig 'n negatiewe ding? Miskien, miskien nie. Ek dink gradiënte kan 'n rykdom aan 'n logo toevoeg, maar u nuwe hang af van die gradiënt om vorm te kommunikeer. Dit gaan u in die moeilikheid bring by kleiner groottes, en as / wanneer u 'n swart-wit weergawe benodig.

    En hoewel ek saamstem met die gees van hierdie artikel oor die ontwikkeling van 'n handelsmerklogo, vind ek dit snaaks dat u Pepsi ingesluit het. Sommige kan redeneer dat die evolusie van daardie handelsmerk uit vrees gemotiveer is - om na 'n reddingsboei te gryp. Ek dink dat die feit dat hulle dit soveel keer verander het, 'n gevoel van onsekerheid en selfvertroue het. Terwyl hul primêre mededinger Coca-Cola deur die eeue heen op sy handelsnaam steun. Verandering aan die kernmerk was ongelooflik subtiel, en die popkultuur het dit as 'n stukkie Americana aangeneem.

    My punt is dat, hoewel 'n logo nie tydloos hoef te wees nie, u moet streef na een wat wel is. U kan altyd die boodskappe daaroor verander, maar mense vertroos hulle vertroue in selfversekerde handelsmerke en spot met die wat nie is nie. Hoe beveg jy sinisme oor verbruikers? Wees outentiek.

  2. 2

    Die YMCA-logo's is geensins 'n evolusie nie - hoewel hulle dit dalk nodig het. Dit is bloot logo's van verskillende YMCA's of strukture, en sover ek kan weet, is dit nog steeds almal in gebruik.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.