Everypost: een mobiele app om oral te publiseer

immerpos

Everypost word vinnig my aansoek om my status, foto's en video's met my te deel iPhone (hier is Droid). Eveyrpost integreer met Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, tumblr, Linkedin, e-pos en nou Dropbox ... alles vanuit een pos.

Die eenvoud van die app is dat dit die ultieme funksie is.

 • immer-skermSkoon en maklik om te gebruik koppelvlak - Everypost-gebruikerskoppelvlak is skoon en uiters maklik om te gebruik. Vang multimedia-inhoud binne enkele sekondes vas, plaas dit en stoor dit.
 • Publiseer inhoud soos 'n Pro - Met Everypost kan u inhoud soos 'n pro op Facebook- en Google+ bladsye, Linkedin-maatskappye en meer publiseer!
 • Pas u plasingervaring aan - U kan u plasings per kanaal aanpas en die beperking van 140 karakters vergeet! (IOS-weergawe).
 • Stoor u voorkeure, foto's en video's - Met die IOS-weergawe kan u u voorkeur-multimedia-inhoud in Dropbox stoor. Google Drive is binnekort beskikbaar vir Android!
 • Plaas en stoor multimedia-inhoud gelyktydig - Druk inhoud na Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Linkedin, tumblr en Dropbox.

4 Comments

 1. 1

  Dankie Douglas vir jou goeie resensie en dat jy ons gehelp het om die woord te versprei! Bly ingeskakel, nuwe wonderlike kenmerke kom binnekort! Alles van die beste. Fernando Cuscuela, medestigter en uitvoerende hoof – Everypost.

 2. 3
 3. 4

  Haai, ek is nuut in elke plasing, en ek moet in staat wees om te publiseer op my maatskappy se Facebook / Google + bladsy, maar die toepassing laat my net toe om te publiseer na my rekening profiel ... alhoewel jy in jou artikel noem:

  Publiseer inhoud soos 'n pro - Met Everypost kan jy inhoud soos 'n pro op Facebook- en Google+-bladsye, Linkedin-maatskappye en meer publiseer!

  So my vraag is: Hoe kan ek op my bladsye publiseer?

  Baie dankie,

  Oli

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.