Everypost: een mobiele app om oral te publiseer

immerpos

Everypost word vinnig my aansoek om my status, foto's en video's met my te deel iPhone (hier is Droid). Eveyrpost integreer met Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, tumblr, Linkedin, e-pos en nou Dropbox ... alles vanuit een pos.

Die eenvoud van die app is dat dit die beste funksie is.

 • immer-skermSkoon en maklik om te gebruik koppelvlak - Everypost-gebruikerskoppelvlak is skoon en uiters maklik om te gebruik. Vang multimedia-inhoud binne enkele sekondes vas, plaas dit en stoor dit.
 • Publiseer inhoud soos 'n Pro - Met Everypost kan u inhoud soos 'n pro op Facebook- en Google+ bladsye, Linkedin-maatskappye en meer publiseer!
 • Pas u plasingervaring aan - U kan u plasings per kanaal aanpas en die beperking van 140 karakters vergeet! (IOS-weergawe).
 • Stoor u voorkeure, foto's en video's - Met die IOS-weergawe kan u u voorkeur-multimedia-inhoud in Dropbox stoor. Google Drive is binnekort beskikbaar vir Android!
 • Plaas en stoor multimedia-inhoud gelyktydig - Druk inhoud na Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Linkedin, tumblr en Dropbox.

4 Comments

 1. 1

  Dankie Douglas vir u goeie resensie en dat u ons gehelp het om die woord te versprei! Bly ingeskakel, nuwe wonderlike funksies kom binnekort! Alles van die beste. Fernando Cuscuela, medestigter en uitvoerende hoof - Everypost.

 2. 3
 3. 4

  Hallo, ek is nuut by altyd, en ek moet op my Facebook / Google + -blad kan publiseer, maar die app laat my slegs toe om op my rekeningprofiel te publiseer ... al noem u in u artikel:

  'Publiseer inhoud soos 'n pro - Met Everypost kan u inhoud soos 'n pro publiseer op Facebook- en Google+ bladsye, Linkedin-maatskappye en meer!'

  My vraag is dus: hoe kan ek op my bladsye publiseer?

  Baie dankie,

  Oli

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.