Evercontact: Dateer u kontakinligting op met inkomende e-poshandtekeninge

Depositphotos 7530672 s

Ongeveer 'n halfuur gelede het 'n PR-persoon my gebel om 'n aanlyn-onderhoud te begin ... Ek het die telefoon geantwoord en gesê: 'Hallo Rebecca - ek is gereed om te gaan!' en sy was verbaas dat ek weet wie bel. Die rede waarom ek weet, is dat Rebecca my 'n paar keer gekontak het om die geleentheid te koördineer en dat haar kontakbesonderhede outomaties by my Google-kontakte gevoeg is en op my foon gesinkroniseer is.

logo-ooit kontak

Dit word 'n fantastiese diens genoem Kontak altyd. Evercontact skandeer intelligent u inkomende e-pos en verryk outomaties kontakbesonderhede in u adresboek en CRM. Evercontact ondersteun Gmail, Google Apps, Outlook en Salesforce.

Die beste van alles is dat u niks hoef te doen nie - Evercontact soek u inkomende e-pos na e-poshandtekeninge in die agtergrond en werk die kontakbesonderhede outomaties op. Hulle gee selfs 'n daaglikse verslag van die veranderinge!

3 Comments

  1. 1

    Handtekeninge is nie betroubaar as databron nie. Ek stel eerder voor om kontakte met GlipMe te bestuur, wat dan GMail en enige slimfoon met opgedateerde kontakte kan voer.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.