Registrasie van gebeurtenisse

voorbeeld 1

In die lente was daar 'n wonderlike, fantastiese, wonderlike geleentheid wat 'n geweldige organisasie met die naam Express Employment Professionals geborg het. Die program self was 'n dinamiese reeks sprekers, waaronder Indy se eie Peyton Manning. Die personeel het die geleentheid foutloos uitgevoer en ek dink die skare was geweldig beïndruk. Eintlik het ek net een klagte — en dit het niks te doen met die dag van daardie gebeurtenis nie.

Ongelukkig is die klag lastig. Hierdie geleentheid het 'n vreeslike registrasie-ervaring gehad. Gaan sit in u sitplek, dit gaan 'n lang rit wees.

Ek het geweet dat dit van meet af aan sleg sou wees, en daarom het ek 'n paar skermgrepe geneem. Hier is hoe dit begin het.

Die aankondiging e-pos

Op 'n dag het ek hierdie boodskap in my posbus gekry. Neem 'n draai en sluit my aan na die afbeelding:

voorbeeld 1

Ek moet erken dat dit nie 'n slegte e-pos is nie. Die oproep tot aksie is miskien 'n bietjie ver af op die bladsy, maar dit is in vet, onderstreepte letters: Vra vandag nog u kaartjies aan. Hulle bevat selfs die URL vir die registrasiebladsy daar in die inhoud van die e-pos. Dit is slim, want as ek dit op 'n mobiele toestel lees of as iemand die e-pos uitgedruk het, kan ek nog steeds op die skakel klik deur dit weer in te tik!

So waarheen het die skakel gegaan? Dit het gegaan na ...

Die landingsblad

voorbeeld 2

Wel, eers moes ek 'n interstisiële bestemmingsbladsy deurgaan. Goed, nog 'n klik is 'n bietjie irriterend, maar dit is nie so erg nie. Ek het nie regtig hierdie bladsy gelees nie, maar net op die groot knoppie gedruk ... wat my gelei het tot ...

Die Inleiding-'n-geleentheid-bladsy

Op hierdie stadium is ek weer herlei na 'n ander webblad wat baie inligting bevat. Hier is die skedule, hier is die liggingsadres, 'n kaart, aanwysings, sosiale skakels na Express. Kyk self:

voorbeeld 3

Maar natuurlik is niks hiervan eintlik nog relevant nie. Ek moet nog 'kaartjies aanvra' voordat ek my aan al hierdie besonderhede steur. Die presiese aanwysings na die ligging maak nie saak nie totdat ek kaartjies het.

Ek gaan nie nou na u LinkedIn-bladsy gaan of u op Twitter volg nie. Ek het 'n doel voor oë: registreer vir u geleentheid! Ons kan praat oor sosiale media-betrokkenheid na Ek kry my kaartjies. Probeer tog nie 'n miljoen ander Peyton Manning-aanhangers presies op dieselfde tyd kaartjies kry nie?

Goed, met die knoppie geklik, wat my lei na 'n bekende vorm genaamd ...

Die werklike registrasiebladsy

voorbeeld 4

Ja, dit is ek wat kommentaar lewer. U kan onthou dat ek belangstel in die idee van registrasie met een klik-gebeurtenis. Ek dink ek was 'n bietjie verbaas dat wêreldklas-e-posbemarking van ExactTarget (hou van julle!) En 'n wêreldklas-geleentheidsbestuurprogrammatuur van Cvent (hou ook van julle!) Nie 'n unieke skakel sou lewer wat my data vooraf gevul het . U ken my e-posadres ten minste!

Nou ja, ten minste is ek nou klaar. (Oeps, druk amper 'kanselleer' omdat dit so naby was. Sê, ek wens Jakob Nielsen het dit as 'n vreeslike idee geïdentifiseer) meer as tien jaar gelede. In elk geval ...)

Die werklike registrasiebladsy, vervolg

Maar blykbaar is een registrasiebladsy nie genoeg nie. Ons het om die een of ander rede 'n tweede bladsy nodig.

voorbeeld 5

Miskien in geval mense die vorm verlaat sodra hulle by hierdie een uitkom? Dit is nie asof die vorm daadwerklik bekragtig word nie. Ja, ek het probeer om 'n poskode in te voer met alle letters en 'n opgemaakte telefoonnommer. En ek het op "Save and Next" geklik (ek sou my werk "Save", maar dit was nie soveel werk nie.) Dit het my gelei na ...

Die bevestiging dat u hierdie bladsy wil registreer

Ja, eintlik het ek dinge korrek getik! Dit is wat hierdie bladsy sê en vereis. Ek klik nog een keer.

voorbeeld 6

Nou moet ons klaar wees. Uiteindelik! So dit is nou tyd vir die

Die registrasiebevestiging wat nie 'n bevestiging is nie

In groot letters op die oortjie van die oortjie staan ​​daar 'Bevestiging'. Maar as u die teks wat ek vir u opgeblaas het in die onderstaande skermdop lees, kan u sien dat dit eintlik nie 'n bevestiging is nie. In werklikheid lyk dit nou asof die kans om ''n kaartjie aan te vra' 'regtig 'n geleentheid is om' die kans te vra om te wees oorweeg vir 'n kaartjie. '

voorbeeld 7

Opmerking: Ek het later met Express Personnel met 'n paar mense gepraat, en hierdie benadering is terugskouend sinvol. Hulle wou die geleentheid onder 'n wye gehoor bevorder, maar wou ook probeer om te verseker dat die voorkeurklante en vooruitsigte eerste in die ry was. Ek het vir hulle gesê dat die taal in die e-pos en die promosie myns insiens geen soort keuse beteken nie, en dat ek voel dat ek net vyf minute van my tyd gemors het. Ek dink hulle het waarskynlik 'n slim besigheidsbesluit geneem wat betref die keuse van deelnemers wat goed sou wees vir hul besigheid, maar ek is nie 'n aanhanger van die bewoording wat my tot op hierdie punt gebring het nie.

Nou is ek nog steeds nie onder die indruk van hierdie registrasiestelsel nie. Dit het my nie net deur 'n halfdosyn skerms laat klik terwyl ek my meestal vals inligting kon gee nie, maar dit kan blykbaar nie die huidige datum bepaal nie. As dit die geval is, hoef ek nie na my eie kalender te kyk om te sien of dit tans voor of na 15 April is nie. Die stelsel behoort die regte boodskap te kan vertoon!

In elk geval, ek is klaar. Ek dink ek wag tot 2 Mei om te hoor of ek 'n kaartjie kry. Maar wag, daar is die ...

E-pos bevestiging wat ek moet stoor

Hierdie registrasiestelsel weet sekerlik wie ek is. Tog moet ek 'n e-pos stoor vir 'n gratis kaartjie? Dit is duidelik dat ek die enigste een met hierdie e-posadres is.

voorbeeld 8

En hierdie registrasiesisteem kan beslis ook tel. Die uitdrukking "beskikbaarheid van kaartjies" impliseer dat die stelsel nie die aantal sitplekke wat reeds toegeken is, kan byhou nie!

Die verrassings-e-pos

Op 22 April het ek weer 'n e-pos ontvang. Ek het aangeneem dat ek sou leer as ek kaartjies sou ontvang. Maar in plaas daarvan het ek iets gekry wat baie meer verwarrend was:

voorbeeld 9

Op hierdie stadium was ek nie seker wat aangaan nie. Was ek gekies om by te woon met gereelde kaartjies, en het ek ook die kans gehad om aan hierdie wedstryd deel te neem? Die voorkoms van die knoppie "Versoek kaartjies" onderaan was ook ontstellend. Dit het gelei tot dieselfde vorm wat ek reeds voltooi het. Miskien is my oorspronklike registrasie miskien geïgnoreer? Dit is duidelik dat hulle dit na dieselfde e-posadres gestuur het, soos aangedui in die voetskrif.

Ek het besluit om goed genoeg alleen te laat. En dan ...

Die werklike aanvaardings-e-posadres

Op 4 Mei het ek hierdie e-posboodskap gekry. Dit het aanvanklik bekend gelyk, maar toe besef ek dat ek in was!

voorbeeld 9

Ek het nie verstaan ​​waarom hulle by my kantoor wou kom kaartjies gee nie. Ek kon net die e-pos gedruk het. En iemand het hulle onder die deur afgelaai, maar niemand was destyds hier nie, so ek dink dit was miskien 'n vermorsing van 'n reis.

In Opsomming

Ek kan jou nie vertel hoe wonderlik die werklike gebeurtenis op 18 Mei was nie. In alle opsigte perfek. Fantastiese toesprake. Groot uitvoering. Pragtig versierde lokaal. Lekker kos en baie energiek. Maar die aanloop was redelik verskriklik, veral in ag genome die reputasie van wêreldgehalte van die twee maatskappye wat by registrasie van geleenthede betrokke was. Wat het gebeur?

My teorie

Ek dink dat ExactTarget en Cvent net platforms is, en dat u dit kan misbruik soos enige ander tegnologie. Ek dink daar was waarskynlik 'n organisatoriese probleem met die opstel van 'n geleentheidsregistrasiestelsel en die span wat dit gedoen het, het nie die beskikbare kundigheid gebruik om die registrasie-ervaring te ontwerp nie. Die boodskap moet egter duidelik wees: groot geleenthede moet 'n gladde, maklike gebruiksregistrasie hê. Dit is deel van u bemarking! Meer mense sal gedurende die ervaring meer betrokke raak as dit maklik is om aan te meld, maklik is om te begaan en maklik verstaanbaar is wat u bied.

So eindig my gejaag.

2 Comments

  1. 1

    Die geleentheid was dalk ongelooflik, maar daar is geen twyfel by my dat hulle so baie groot geregistreerde mense langs die pad verloor het weens die frustrerende en belaglike stappe nie. Ek sal hulle nie slaag nie – ongeag hul maatskappy en die proses. Wat hulle gesê het, was dat dit vir “hulle” sin gemaak het … nie dat dit vir “jou” sin gemaak het nie. En "jy" behoort altyd meer saak te maak as "hulle".

  2. 2

    Verstommende. So iets sou gemaak het dat ek nie die kaartjies wou hê net op die beginsel van die ding nie. Maar as hulle bereid is om die kaartjies by my af te lewer, sal ek hulle graag aanwysings gee. Eers moet hulle in die kar klim, en begin ry. Ek sal vir hulle sê watter rigting nadat hulle 12 myl gery het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.