Beëindig e-posoorlaai met Unroll.me

rol my uit

Elke paar maande moet ek my e-posblaaie deurgaan en al die rommel begin filter. Van platforms wat ek getoets het, tot sosiale kennisgewings en nuusbriewe - my posbus is vol. Ek gebruik 'n paar uitstekende hulpmiddels om dit te help bestuur, soos Posstroom, maar dit is nog steeds 'n bietjie buite beheer.

Unroll.me is hier om u te help om weer beheer oor u posbus te kry. In plaas daarvan om gedurende die dag meerdere e-posadres vir inskrywing te ontvang, kan u net een ontvang. Ja, ons het een gesê. Die Rollup kombineer u geselekteerde intekeninge en organiseer dit in een maklike e-pos vir daaglikse samestelling. Wat van die ongewenste e-pos? Met net een klik, teken u uit vir elke stuk strooipos wat die mensdom ken. Regtig.

unroll-190-subskripsies

Nadat ek by Unroll.me aangemeld het, het ek dalk 'n idee waarom my posbus verdrink ... hulle het 190 verskillende intekeninge geïdentifiseer! Met Unroll.me kan ek nou die e-pos wat ek wil bewaar, daagliks, reageerend, e-pos ... of om uit te teken vir al die rommel wat ek nie eens geweet het waarop ek ingeteken is nie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.