Neem Knotice! Oorbrug die gapings in die bemarkingstegnologie

Knotice Persoonlike Relevansie BemarkingIn 2006, Ek was miskien 'n bietjie voortydig toe ek voorspel het dat 2007 die jaar van grafiese gebruikerskoppelvlak-integrasie sou wees. Dit het regtig nie die hoofstroom geword nie, maar sommige maatskappye het beslis daaraan gewerk!

vir In 2008 het ek meer 'mikro'-strategieë voorspel - insluitend e-posbemarking. ExactTarget, byvoorbeeld, het onlangs die beplande bekend gemaak vrystelling van bestemmingsbladsye. Sommige ondernemings neem dit egter 'n bietjie verder!

Kennis kan my voorspelling wees!

Hierdie week het ek die plesier gehad om met Brian Deagan, uitvoerende hoof van, te praat Kennis. Ek het al vantevore gepraat oor hoe moeilik dit vir bemarkers is om 'n strategie uit te voer wanneer hulle bemark. 'Batch en blast' is die norm, want die werklike uitvoering van die e-pos word heeltyd gedoen as die voorbereiding. Dit is so noodsaaklik dat 'n onderneming op 'die datum' 'n veldtog uitbring dat hulle ignoreer of die werklike veldtog relevant was of nie en sou voldoen aan die verwagtinge van sy lesers.

Sedert 2003 werk Knotice stil daaraan om die gaping te oorbrug! Knotice het e-pos, mobiele bemarking, webbladsye, analitiese data, opnames en soekterme gekombineer om doelgerigte kommunikasie in te span almal mediums. In plaas daarvan om met 'n dinamiet te hengel, konsentreer Knotice die regte aas op die regte plekke!

'N Voorbeeld van multistage-bemarking

Ek soek Google na 'n lens vir my dogter se Nikon D40 en beland op 'n webwerf. Analytics sal die soekterme verskaf wat ek gebruik het om na die webwerf te kom. As dit gebruik word, sou die webwerf nou weet dat ek 'n Nikon D40 het.

Nou - toe ek terugkeer na die webwerf of - nog beter - in 'n e-pos waarvoor ek my by die webwerf aanmeld, kry ek voortaan relevante produkaanbiedinge rakende die Nikon D40. Miskien beantwoord ek 'n paar vrae oor 'n opname oor my belangstelling in fotografie, en word die inhoud nog verder gerig op landskap-, profiel-, of mikrofotografieprodukte, boeke en DVD's.

Hier is die blurb van Knotice op hul Concentri platform:

Deur middel van ons platform Concentri, bied ons 'n eenvoudige en kragtige manier vir die skep en bestuur van baie relevante kommunikasie in meerdere stadiums via e-pos-, mobiele en webkanale. Met Concentri kan bemarkers die digitale verbruikers van vandag maklik betrek om hul inkomste te laat groei, terwyl hulle 'n konstante handelsmerkervaring handhaaf, die bemarkingsbedrywighede vaartbelyn maak en oortollige koste uitskakel. En omdat dit op aanvraag afgelewer word, betaal bemarkers net vir wat hulle nodig het.

Die beste van alles is dat Knotice nie vereis dat alles op hul webwerf aangebied word nie. Hulle het 'n robuuste webdiens en hul persoonlike inhoudsaanbod kan op u webwerf ingebed word - hetsy deur 'n div of iframe. Kragtig!

Dit blyk dat Knotice baie verder af is as ander maatskappye in hierdie ruimte. Soveel web, analytics en e-posdiensverskaffers is so besig om op hul kompetisie en hul eie silo's te konsentreer, dat hulle die werklike probleem vergeet - besighede bestee te veel tyd, moeite en geld om al hierdie uiteenlopende oplossings te integreer om sinvolle resultate te behaal.

Ek sien uit daarna om meer van Knotice te sien!

Een kommentaar

  1. 1

    Wil u 'n uitstekende goedkoop lens vir 'n Nikon D40 hê? Sigma het 'n 17-35 mm f / 2.8-4 wat u vir $ 240 by Cameta via Amazon kan kry. Dit is die enigste f / 2.8-lens met ingeboude lensfokusmotor wat die D40 benodig vir outofokus onder $ 1000, en ek was baie tevrede met myne.

    Die meeste van my onlangse foto's is met die lens geneem. Byvoorbeeld.

    As eenkant, sal ek die D40 of die lens nie meer veel gebruik nie, aangesien hierdie foto's, saam met die D40 en my Sigma 17-35mm f / 2.8-4 lens, wys waarom! 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.